Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
321.000 Ft/hó

Viador utca

Budapest, III. Kerület  56 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Budapest III. kerületében hosszútávra kiadó Óbudán, Amfiteátrumra és budai hegyekre panorámás, napfényes, erkélyes, nappali plusz egy hálószobás, amerikai konyhás lakás. A lakás a rendezett és kiemelkedően jó lakóközösségű liftes társasház 4. emeletén található. Déli fekvésű, így gyönyörű napfényes szinte egész nap.

Nemrégiben minőségi alapanyagokkal, elegánsan, de ugyanakkor praktikusan teljes átépítésre került, amelynek során a terek újragondolásával létrehoztak egy amerikai konyhás nappalit, egy hálószobát, egy abból nyíló berendezett nagy gardróbszobát, valamint egy kényelmes nagy ablakos fürdőszobát. A hálószoba jelenleg egy légtérben található a nappalival, azonban, igény esetén, könnyen leválasztható. A konyha teljes felszereltségéről a magas minőségű beépített konyhagépek (indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép, nagy méretű no-frost hűtő) gondoskodnak, amelyek kis háztartási gépekkel is kiegészülnek, mint mikró, elektromos vízforraló. A lakás teljes körűen bútorozott, illetve a nappaliban még egy TV és internet elérhetőség is a leendő bérlő rendelkezésére áll. A fürdőszoba épített, nagy méretű zuhanykabinnal, WC-je bidézuhannyal, dupla tolóajtóval, törölközőszárítóval, és hajszárítóval felszerelt. A közlekedőben beépített szekrényben elrejtve található a mosógép extra rakodóhelyekkel , illetve a meleg víz ellátásról gondoskodó Ariston (120 l) bojler. A felszereltséget a tulajdonos által biztosított porszívó, vasaló és vasalódeszka teszi teljessé. A lakás fűtése egyedi, MIKA kazánnal történik, illetve egy inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik a lakás hűtéséről a forró nyári napokon.

ingatlancafe.alberlet.hu


Környék egyéb: Amfiteátrum Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.609 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.057 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.028 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.057 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.158 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások