N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
420.000 Ft/hó

Újvár utca

Budapest, III. Kerület  210 m2, 5 szoba

részletek

III., Óbuda és Üröm határán a Ürömhegyen hosszútávra KIADÓ ikerház teljesen elkülönített díszkertes, panorámás házrésze.

A ház 2006-ben épült, folyamatosan karbantartott, rendkívül jó szigetelésű, a saját használatú kertrész gondozott, öntözőrendszerrel ellátott. A kerítés és növényzet okos kialakítása miatt teljesen intim a kert, sehonnan nem lehet belátni. Kertben homokozó, hinta és focizásra alkalmas fűterület is van.
A kert végében 20 m2-es kerti tároló épület lett kialakítva, mely előtt 2 db gépkocsi kényelmesen parkolhat. A kertbe automata kapun keresztül lehet beállni.


A ház 3 szintes. Az alsó szinten található az automatakapus garázs, melybe egy autó fér el kényelmesen. Innen a belső lépcsőházba jutunk, ahonnan egy 40 m2-es hobbiszoba nyílik teakonyhával, valamint a mosókonyha, kazánház és egy mellékhelyiség. A lépcsőházban felfelé haladva a földszintre érünk. Itt található a hatalmas 54 m2-es nappali-étkező, konyha. A nappaliból a 25m2-es teraszra jutunk. A földszinten található még az előszoba és az onnan nyíló vendég mosdó és zuhanyzó. A felső szinten található 3 hálószoba, 1 kádas fürdőszoba. A belmagasság 3,15 és 2,50 közötti, az emeleti szint is teljes értékű!

A fűtési rendszer gázcirkós, padlófűtés és radiátoros vegyesen. A földszint és az emelet légkondicionált, (mely hűtő-fűtő egyben) Riasztó és távfelügyelő rendszer került kiépítésre.
3 havi kaució, 1 havi bérleti díj szűkséges! Májustól költözhető, hosszútávra.
Bútorozatlan, de szükség esetén bútorozva is kiadó.

Az Óbudai ingatlan csendes utcában, szép panorámájú, jó levegőjű, csendes környezetben, mégis rendkívül jó tömegközlekedésű régióban található. 5 perc sétával elérhető a kék és sárga busz, valamint 10 perc a vonatmegálló is.

Bérleti díj: 420000 Ft/hó + Rezsi
Hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások