Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
175.000 Ft/hó

Teszársz Károly utca

Budapest, III. Kerület  52 m2, 2 szoba
Mester Dóra, +36/20-516 Mutasd

részletek

- 175.000 Ft / hó
- 1. emeleti napfényes, parkra néző, lift a házban
- 52 m²+ erkély
- Nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, külön wc
- Csendes környék, jó tömegközlekedés (Margitsziget 5 perc séta, 9-es, 109-es busz, 17/19/41-es fonódó villamos, HÉV)
- Távfűtés fogyasztásmérővel, saját víz- és villanyóra

- Kaució: 2 havi bérleti díj + 1 havi bérleti díj előre fizetés
- Rezsi: fogyasztás alapján, egyedi méréssel - kb havi 20-30.000Ft
- Közös költség: 13.000 Ft/hó
- Internet és TV előfizetés: T-Home, kb. 11.000 Ft/hó

Hosszútávú bérlésre kiadó Óbuda központi részén 52 m² + erkélyes téglalakásom. Az ingatlan világos és jó méretű terekkel bír, tágas erkéllyel és udvarra, parkra néző kilátással rendelkezik. Az egész lakás csöndes, utcát az ablakokból és teraszról nem látni, autó zaja nem szűrődik be.

A lakás az 1. emeleten helyezkedik el, lift van, parkolni pedig a ház előtt lehet. Az alagsorban plusz tárolásra kijelölt helyek vannak.

A lakás jó helykihasználással rendelkezik, melyhez kényelmesen kertre és parkra néző erkély tartozik. Világos, tágas szobái vannak, egy éve lett újrafestve, a faparketta pedig újracsiszolva. Új, műanyag nyílászárók, mindegyiken szúnyogháló és redőny, fogyasztásmérős radiátorok, így az alacsony rezsi biztosított. A hálószoba külön bejáratú, új franciaággyal és gardróbszekrénnyel. A nappali bútorozatlanul kerül kiadásra! Modern, makulátlan, kádas fürdőszoba. Előszóbából nyíló külön wc. A konyhai felszerelés és a mosógép a tervek szerint jönnek velem az új lakásba, de ebben rugalmas tudok lenni.

A lakás tulajdonostól kiadó, csak magánszemélyeknek hirdetem, minimum 1 évre szeretném kiadni.

Környék: Dunához közel
Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.829 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.955 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.980 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.955 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.981 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások