Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Szőlő utca

Budapest, III. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

Flórián tér közelében napkollektoros, felújított, hőszigetelt, új nyílászárókkal felszerelt házban, 50 nm-es, külön bejáratú kétszobás erkélyes, hegyre néző panorámás, napos, világos konyhás 5. emeleti lakás hosszú távra azonnali beköltözési lehetőséggel kiadó.
A lakás most került felújításra. A nyílászárók a ház felújítása során energiatakarékos kivitelűekre lettek kicserélve.
Közös költség: kb. 10.000,-Ft/hó A rezsi kb. 10-12.000 Ft/hó. A gáz átalánydíjas.
A lakásban hidegvíz, -melegvíz és hőmennyiség/fűtés/- mérő készülékek lettek felszerelve.
Parkolási lehetőség: a ház körül.
Közlekedés:
A Flórián térről az 1 villamossal, 9, 29, 34, 106, 1, 134, 137, 237 buszokkal nappal és éjszaka 901, 918, 923, 934, 937 buszokkal lehet utazni, illetve az egy megállóra lévő Szent- Lélek téren található megállóból HÉV-vel Szentendrére, illetve a Batthyány térre. A három villamos megállóra található Árpád híd pesti hídfőjénél a 3-as Metróra lehet átszállni.
Az Óbudai Egyetem számos kara, illetve több magyar középiskola és a The British International School Alapítványi Óvoda, Általános Iskola és Középiskola is a közelben található.
A házzal szemben bölcsőde, óvoda, zárt védett játszótér, mögötte általános iskola és a közelben Mc’Donalds étterem, valamint a Szent Margit kórház és a Szent Margit kórház szakorvosi járóbeteg rendelője, és több gyógyszertár található.
Az EUROCENTER bevásárló és szórakoztató plaza az 1-es villamossal 2-3 villamos megállóra, valamint szintén pár megállóra található a TESCO és AUCHAN áruház.
Tel:
E-mail: papp.a@vipmail.hu


Környék egyéb: Flórián tér Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.820 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.009 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.033 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.009 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.043 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások