N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
350.000 Ft/hó

Szépvölgyi út

Budapest, III. Kerület  133 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület és a III. kerület határán, a Pálvölgyi barlang mellett, a Szépvölgyi úton található. A környéket családi házak és kis lakóközösségű társasházak jellemzik. Sétatávolságra a 65-ös, illetve a 65A buszok megállója található, ahonnan rövid időn belül elérhető a Kolosy tér.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, 4 szintes, zárt lépcsőházas, kis lakóközösségű társasház 1991-ben épült. Állapota kifogástalan, kiváló. A házban lift nem került kiépítésre.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A D-i tájolású, roppant világos, nettó 126 nm + 13,4 nm erkélyes, belső 2 szintes, 3 + 1 szobás lakás a társasház 1. emeletén található, mely gyalog könnyen megközelíthető. Bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali, 2 erkély, 2 hálószoba, a fürdőszoba (káddal, WC-vel és bidével), a közlekedő és külön egy vendég WC, míg a felső tetőtéri szinten hálószoba, fürdőszoba (zuhanyzóval és WC-vel) és egy közlekedő. A lakás minden helyiségéből elvehetetlen, örökpanoráma tárul a szemünk elé. A lakás jelenleg részben bútorozott, viszont teljesen gépesített (főzőlap, sütő, elszívó, hűtő, mosogatógép, mosógép).

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: nettó 126 nm + 13,4 nm erkély
Belmagasság: 2,8 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás vízórával felszerelt, fűtést és a meleg vízellátást gáz cirkó kazán biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 10.000 Ft/hó, mely magában foglalja a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztását és a szemétdíjat is.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 6 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik 2 autó részére beálló a teremgarázsban.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A lakás április közepétől hosszabb távra, de minimum 1 évre kiadó. A kaució 2 havi bérleti díjnak megfelelő összeg, mely nem lelakható. Háziállat nem hozható.

Bérleti díj: 350 e Ft/hó + rezsi

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.458 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.820 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.833 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.820 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.716 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások