Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Szél utca

Budapest, III. Kerület  33 m2, 1 szoba
Görög Krisztina, +36/20-274 Mutasd

részletek

A III. kerületben, MÁJUS 01-től, a piac mellett, Óbuda központjában, kiadó egy 33 m2-es, egyszobás, kifejezetten hangulatos kis lakás, mely részben bútorozott, gépesített ( hűtő, mosógép) Minden helyiség az előszobából nyílik. Jobbra a külön a toalett, és a kamra, balra a konyha és a fürdő található. A bejárattal szemben van a szoba, amelynek ablaka nyugati tájolású, és egy elkerített kis kertre néz. A lakás a félemeleten található, de kelet-nyugati fekvéséből adódóan egész nap világos, napos. Az épület 3 emeletes, és egy hatalmas belső parkkal rendelkezik, amelyet kertész tart rendben. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági. A fűtés konvektorral, a vízmelegítés villanybojlerrel történik. Közös költsége 6.000 Ft, és az ideális elhelyezkedésnek köszönhetően, a fűtés a leghidegebb hónapban sem több 7.000 forintnál. került A lakáshoz pince is tartozik, valamint bekamerázott bicikli tároló is van. A közelben mindent megtalál amire szüksége lehet, legyen szó sportolásról, kikapcsolódásról vagy vásárlásról. A Flórián, illetve az Óbudai piac 1 perc séta. A közlekedése kiváló, több busz és villamosjárat is van a közelben, amelyekkel pár perc alatt a metrónál lehet. Kiváló lehetőség gyermektelen pároknak, vagy egyedülálló személynek, diáknak. Bérleti díj: 110.000 Ft/hó. Szerződéskötéshez 2 havi kaució, és egy havi bérleti díj szükséges. Háziállatot nem tudnak fogadni.

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.221 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.541 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.562 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.541 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.583 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások