Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
640.000 Ft/hó

Seregély utca

Budapest, III. Kerület  130 m2, 4 szoba

részletek

Óbuda központjában kiadó egy 130 nm-es, újépítésű, duplex lakás, panorámás és hatalmas terasszal.

A lakás 3 hálószobából és egy nagy (45 m2) amerikai konyhás nappaliból, egy tárolóhelyiségből, 2 db Fürdőszobából és egy külön vendég WC-ből áll. A duplex ingatlanhoz tartozik egy 32 m2-es tetőterasz, ahonnan a Budai Vár panorámája látszik. Egyedi fűtéses, rezsije a fogyasztás szerint, közös költség 15000 Ft.

A konyha teljesen felszerelt , Bosch konyhai gépekkel (elszívó, kerámia főzőlap és sütőlap, beépített mikrosütő, mosogatógép) ellátott. Az előszobában, a hálószobában és felső szinten is gardróbszekrények vannak. Az ingatlan klimatizált és riasztórendszerrel van felszerelve.
A lakáshoz tartozik egy udvari, zárt gépkocsibeálló.

Az ingatlan a Kolosy tér és a Montevideo utca közelében Óbuda Újlak egy csendes utcájában a Seregély utcában található. Az angol iskola 10 percnyi távolságra helyezkedik el gépkocsival. A tömegközlekedés kiváló, HÉV, 17-es, 19-es, 41-es villamos, mely direkt kapcsolatot biztosít az Óbuda Újlak részről a Dél Buda, Mom park, Szél Kálmán tér irányába.
A 2 perc sétára található Kolosy téren, üzletek, bankok, posta, éttermek, kávézók mind megtalálhatók.

Azonnal költözhető, hosszútávra, 2 hónap kaució szükséges. Ideális párnak, családnak egyaránt.
Bérleti díj: 640000 Ft/hó + Rezsi
hívjon bizalommal!!

revival.alberlet.hu


Környék egyéb: Kolossy tér Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.016 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.591 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.563 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.591 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.600 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások