Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
634.000 Ft/hó

Seregély utca

Budapest, III. Kerület  129 m2, 3 szoba + 1 félszoba

részletek

A lakás a Kolossy tér közelében Óbuda Újlak egy csendes utcában található. A tömegközlekedés kiváló,HÉV, 17-es, 19-, 41 -es villamos , mely direkt kapcsolatot biztosit az Obudai Újlak részről a Dél Buda, Mom park, Szél Kálmán tér irányába. Üzletek, bankok, posta mind néhány perces sétára találhatók az ingatlantól.
A lakás 3 hálószobából és egy amerikai konyhás nappaliból áll. Az ingatlan két szintes , a felső rész külön leszeparálható, külön fürdőszobával és WC vel , kisebb teakonyhával és egy 32 m2 -es panorámás ( Budai Vár ) tetőterasszal rendelkezik.
A lenti részen található egy külön fürdószobával és WC vel rendelkező hálószoba, illetve egy Külön vendég WC és egy kisebb hálószoba, ami dolgozószobának is kitűnően alkalmas.
Az előszobánban végig gardróbszekrények vannak, valamint van egy külön az előszobából nyiló tárolóhelyiség .
A konyha teljesen gépesített Bosch gépekkel felszerelt beéoitett sütő, mickro , főzőlap. A lakás klimatizált és riasztó berendezéssel ellátott.
Kitúnően alkalmas a környéken található ( Montevideó utca, Lajos utca ) cégeknél dolgozók számára. az alsó rész iroda céljára is használható.
Az Angol Iskola az ingatlantól 10 perc távolságra van gépkocsival

Környék: Dunához közel

Környék egyéb: Kolossy tér , Szépvölgyi út, Angol
Iskola
Közlekedés egyéb: 19,17,41 es Villamos Fonodó vonala,
Hév Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.947 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.523 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.494 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.523 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.537 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások