Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
140.000 Ft/hó

Pünkösdfürdő utca

Budapest, III. Kerület  33 m2, 1 szoba + 1 félszoba

részletek

Tulajdonostól, hosszútávra kiadó egy amerikai konyhás, új építésű, igényesen kialakított, fiatalos, újonnan berendezett, gépesített (hűtőgép, mosógép, villanytűzhely, mikrohullámú-sütő, kávéfőző-gép, porszívó) modern 33 nm-es, 1 szoba+ hálófülkés, erkélyes, liftes, panorámás téglalakás, a III. kerületben. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt. (fűtés, villany, víz). A lakóház, kerttel is rendelkezik.
Az ingatlan jó közlekedéssel megközelíthető, közelben buszmegálló, a HÉV-től, ami 7-10 perces sétával is kényelmesen elérhető. A ház előtt ingyenes parkolásra van lehetőség.
Bevásárlási lehetőségek a környéken jók. (Piac, közért stb.). A környéken strand, illetve sportolási lehetőségek is adottak. A Duna-part pár perc sétára található.
A lakás 140.000 Ft havi+rezsiért és közös költség megfizetésével, kizárólag hosszabb távra kiadó (min. 1 év). (Kéthavi kaució szükséges.)
A lakás kizárólag igényes, nem dohányzó bérlőnek kiadó, az ingatlanba állat nem hozható. Maximum egy, vagy két felnőtt részére, de inkább egy felnőtt részére nyújt kényelmet.
Azok figyelmébe ajánlom ezt a kiadó lakást, akik szeretik a minőséget és igényesek a környezetükre!
Elérhetőség: Kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek!

Egyetem közeli:
Zsigmond Király Főiskola - ZSKF ( 0.883 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások