Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
165.000 Ft/hó

Pacsirtamező utca

Budapest, III. Kerület  42 m2, 2 szoba
Daniel Gabor Schinagl, +36/70-886 Mutasd

részletek


Óbuda Óváros - Újlak-nál a Kolosy tértől 1 percre az Amfiteátrummal szemben az Amfi Apartman Társasházban csendes utcára és fás, zöld udvaros védett óbudai házakra néző 5. emeleti 2 szobás városi panorámás lakás kiadó. Tagolása: Egy amerikai konyhás -nappali, és egy hálószoba. Mindkét helyiség franciaerkéllyel keleti irányban kilátásra nyílik. A fürdőszoba rendelkezik káddal, a toliette külön nyílik. ALACSONY REZSI!!! kb. 6.000FT KÖZÖS KÖLTSÉG: 14.000Ft TV-vel INTERNET-tel ÖSSZESEN MAX.: 20.000Ft A közelben több egyetem és iskola, bevásárló központ és bolt, hipermarket, szolárium kozmetika mozi található. Rengeteg étterem, bár, Fitness studio, sport- és szabadidőközpont közül lehet választani a közvetlen közelben. A HÉV a Tímár utcánál áll meg a Duna parton mellyel a metró 5 perc alatt elérhető, a fonódó villamos hálózatnak a tér másik oldalán van megállója . Pestre szintén 5-6 perc alatt villám gyorsan busszal lehet eljutni az Árpád hídon keresztül!

Környék: Dunához közel

Környék egyéb: Óbuda Újlak
Közlekedés egyéb: HÉV Budai fonódó villamos Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.356 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.370 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.348 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.370 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.477 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások