N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
1.035.000 Ft/hó

Nánási út

Budapest, III. Kerület  220 m2, 3 szoba + 2 félszoba

részletek

III. kerületben, RÓMAI PARTON, NÁNÁSI ÚTON KIADÓ EGY 220 m2-es, 3 + 2 félszobás LUXUSINGATLAN. A LAKÁS EGY PENTHOUSE LAKÁS, NAGY TERASZOKKAL.

A lakás egy ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÁRSASHÁZ FELSŐ EMELETÉN TALÁLHATÓ, a lakáshoz tartozik 5 különálló, faborítású, összesen 109 m2 TERASZ, a legnagyobb 62 m2-es és közvetlenül a NAPPALI-ÉTKEZŐBŐL NYÍLIK.

Elosztása a következő:
- lépcsőházból a lakásba lépve, jobbra két félszoba (gyerekszoba v. dolgozó), hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszoba, balra egy járható gardrób
- a bejárattal szemben az előtéren keresztül három külön bejáratú szoba található (a szülői hálóhoz zuhanyzós fürdő és járható gardrób is tartozik)
- a legnagyobb szoba tolóajtóval egybenyitható a hatalmas előtérrel, előtérben vendég WC (itt egy különálló iroda-váró egység is kialakítható igény esetén)
- a NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA egy légtérben található, hatalmas ablakokkal körülvéve, ezek a néhány méterre lévő DUNÁRA NÉZNEK
- innen egy FABORÍTÁSÚ TERASZRA lépünk ki, a konyha mellett található egy kamra is
- összesen 3 fürdőszoba található a lakásban, a LEGNAGYOBB FÜRDŐSZOBA KÁDAS, a másik kettőben zuhanyzó került elhelyezésre

Minden hidegburkolatos helyiségben MAGAS MINŐSÉGŰ, IGÉNYES BURKOLATOK KERÜLTEK BEÉPÍTÉSRE. A reprezentatív nappaliban ólomüveg berakások találhatóak, mind a mennyezeten, mind a szobák ajtaján.

A ház SAJÁT KIKÖTŐVEL IS RENDELKEZIK.
Közös ktg. 115e Ft/hó.

A lakás 1 évre kiadó, 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel 2017. február 1-től költözhető. Kérem hívjon bizalommal, akár hétvégén is. A megtekintés díjtalan.

www.renthungary.hu


Környék egyéb: Szentendrei út, Szentendre, HÉV,
Dunapart

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások