Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
780.000 Ft/hó

Losonc utca

Budapest, III. Kerület  200 m2, 6 szoba
Gerhát István, +36/70-610 Mutasd
Az albérlet adatai
Épület típusa Családi ház
Bérleti díj 780 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 1 560 000 HUF
Rezsiköltség 50 000 HUF / hó
Közös költség 5 000 HUF / hó
Méret 200 m2
Szobák száma 6 szoba
Különnyíló szoba 6
Berendezés Üres
Kilátás Utcai és udvari
Gyermekbarát Igen
Irodának is Igen
Ház adatai
Város Budapest
Kerület III. kerület
Kerület rész Rómaifürdő – Rómaipart
Ingatlan címe Losonc utca
Fűtés Cirkó
Tetőtér Nincs
Pince Nincs
Kocsibeálló 6
Telek mérete 600 m2
Szintek száma Kétszintes ház

Lakás jellemzők: Fürdőkád, Zuhanyzó

részletek

A Duna szomszédságában, de csendes utcában 2 bejáratos családi ház hosszú távra is bútorozatlanul kiadó. A ház két bejáratos. A földszinten az előszobából is nyílik társalgó, 3 szoba, fürdőszoba. A kertkapcsolatból és udvarról is bejárható, így külön lakrésznek is használható, vagy irodának. Az előszoba másik részéből nyílik az emeleti és alagsori lejárat és egy konyha, melynek szépsége egy üveg padlózat, mely természetes fénnyel világítja meg az alagsorba lévő hobbi szobát, mosókonyha és tároló található még itt. A földszinten van még egy vendég tusoló és WC. Feljutva az emeletre egy nagy nappaliba jutunk, ahonnan 58 m2 körterasz öleli át a házat. 3 hálószoba és egy fürdőszoba is itt található. A kertbe 5-6 autó is tud parkolni . Hátsó részben pedig egy intim kertrész található . A rezsi költsége mérő óra szerint, Közös költség nincs. Klíma van.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások