Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
170.000 Ft/hó

Kolosy tér

Budapest, III. Kerület  70 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 170 000 HUF / hó Árfigyelés
Kaució 340 000 HUF
Rezsiköltség 20 000 HUF / hó
Közös költség 21 000 HUF / hó
Méret 70 m2
Szobák száma 2 szoba + 1 félszoba
Különnyíló szoba 3
Berendezés Üres, gépesített
Emelet 5
Erkélyek száma 1
Lift Igen
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Hall
Közös költségben: Épület takarítás, Fűtés, Szemétszállítás, Lift üzemeltetés
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület III. kerület
Kerület rész Újlak
Ingatlan címe Kolosy tér
Ingatlan állapota
Komfort fokozat Összkomfort
Fűtés Távfűtés
Melegvíz Távfűtés
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Társasház
Tájolás Nyugat
Épület szintjei 5
Belmagasság 300 cm

Lakás jellemzők: Fürdőkád

részletek

Óbuda közkedvelt részén, a Kolosy téren kiadó, egy 70 m2-es, 5. emeleti panorámás, luxus szinten felújított, 2 és félszoba, hallos lakás!
Mindegyik szoba külön bejáratú, és franciaerkéllyel rendelkezik. Az előszobából nyílik a külön mosdó, egy gardrób és a hall, ami a lakás középpontja. Innen nyílik mind a 3 szoba, valamint a konyha és a fürdő is. A hatalmas tükör mögött rejtett gardrób található. A konyha minden igényt kielégítően felszerelt. (fagyasztós hűtős, mikró, villanysütő, páraelszívó. Itt kapott helyet a beépített mosó-szárító gép is. A konyha világítása távkapcsolóval is működtethető! ). A hálószobában beépített franciaágy, az egyik szobában beépített könyvespolc. A lakás D-Ny fekvésű, napos, világos. Távfűtéses. A rezsije fogyasztás, függő, ami tartalmazza az összes fogyasztást, a közös költsége 21.000 Ft., A ház belülről is nagyon szép. Szívesen fogadnak családot is. Közlekedés szempontjából éjjel-nappal tökéletes. Állandó buszjárat 9-es, 109-es, a fonódó villamos 17-es,19-es,41-es megállója valamint a Hév, gyalog sem több fél percnél. A Kolosy téren 2 bank, Tesco,posta. 1 megálló az Óbudai egyetem egyetem, bevásárló központ is található.
Bérleti díj 170000 Ft + rezsiköltség. Szerződéskötés közjegyző előtt! Szerződéskötéshez kéthavi kaució + egy havi bérleti díj szükséges! Azonnal költözhető.

Környék: Dunához közel
Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.992 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.690 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.657 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.690 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.723 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások