Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
230.000 Ft/hó

Kiscelli köz

Budapest, III. Kerület  64 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Owner Tulajdonos, +36/30-747 Mutasd

részletek

INGATLANKÖZVETÍTŐK KÖZREMŰKÖDÉSÉT NEM SZERETNÉM IGÉNYBE VENNI, KÉREM NE KERESSENEK. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM !

Kiadó a Remetehegyen, a Kiscelli Lakóparkban egy teljeskörűen és igényesen felújított 64 m2-es, erkélyes, 2 és 1/2 szobás, panorámás lakás a British International School-al átellenben.

A lakás napos mivel a környező épületek távolabb vannak, ezért a nap az ingatlant körbejárja és napszaktól függően minden szobáját beragyogja.

A frissen befejezett teljes körű felújítás során - amely kiterjedt a vízre, gázra, elektromosságra, fűtésre, összes burkolatra, stb. új nyílászárók, tömör fa beltéri ajtók, elektromos redőnyök és szúnyogháló, fűtésre is alkalmas inverteres duál klíma, LED-es lámpatestek valamint rejtett világítás került felszerelésre.

Az extra hő- és hangszigetelt otthon melegéről energiatakarékos cirkó gázkazán gondoskodik amely egyben a meleg vizet is szolgáltatja. Az új és teljes felszereltségű konyhán felül (BOSCH gépek) - amely mosogatógépet is tartalmaz - a lakás részben bútorozott új beépített szekrényekkel amelyek rengeteg pakolási lehetőséget rejtenek magukban. A fürdőszobában dupla mosdó és új energiatakarékos mosó-szárítógép áll a bérlő rendelkezésére. A biztonságot riasztó és páncél bejárati ajtó szavatolja.

A lakáshoz tartozik egy saját áramellátású, kizárólagos használatú tároló valamint ingyenes gépkocsi parkoló a társasház tulajdonában álló területen.

A közös költség rendkívül alacsony, a lakó csak a ténylegesen felhasznált energiahordozó- és víz fogyasztást fizeti. A társasház csendes, saját tulajdonú gondozott parkban áll.

A meghirdetett lakás belső tere teljesíti egy új építésű lakás műszaki- és esztétikai színvonalát sőt, mivel nem értékesítésre készült, sok tekintetben meghaladja azt.

A bérleti díj a lakás adottságait valamint a beépített anyagok és a kivitelezés magas színvonalát tükrözi amely a fényképek közzétételével lesz nyilvánvaló, de már most megtekinthető egyeztetett időpontban.

Berendezés igény és megbeszélés kérdése több éves bérleti szerződés esetén.

Költözhető novemberben.

A minimum bérleti idő 1 év.


Környék egyéb: Remetehegy, British International School Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.302 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.838 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.871 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.838 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.755 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások