N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
220.000 Ft/hó

Kiscelli köz

Budapest, III. Kerület  64 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Fehér Endre, +36/30-747 Mutasd

részletek

INGATLANKÖZVETÍTŐK KÖZREMŰKÖDÉSÉT NEM SZERETNÉM IGÉNYBE VENNI, KÉREM NE KERESSENEK. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNÖM !

Kiadó a Remetehegyen egy teljeskörűen és igényesen felújított 64 m2-es, erkélyes, 2 és 1/2 szobás, panorámás lakás a British International School-al átellenben.

A lakás napos mivel a környező épületek távolabb vannak, ezért a nap az ingatlant körbejárja és napszaktól függően minden szobáját beragyogja.

A frissen befejezett felújítás során új nyílászárók, fa beltéri ajtók, elektromos redőnyök és szúnyogháló, fűtésre is alkalmas inverteres duál klíma, LED-es lámpatestek valamint rejtett világítás került felszerelésre. Az extra hő- és hangszigetelt otthon melegéről energiatakarékos cirkó gázkazán gondoskodik amely egyben a meleg vizet is szolgáltatja. Az új és teljes felszereltségű konyhán felül a lakás részben bútorozott beépített szekrényekkel, rengeteg pakolási lehetőséggel. A fürdőszobában dupla mosdó és új energiatakarékos mosó-szárítógép áll a bérlő rendelkezésére. A biztonságot riasztó és páncél bejárati ajtó szavatolja.

A lakáshoz tartozik egy saját áramellátású, kizárólagos használatú tároló valamint ingyenes gépkocsi parkoló a ház tulajdonában álló területen.

A közös költség rendkívül alacsony, a lakó csak a ténylegesen felhasznált energiahordozó- és víz fogyasztást fizeti. A társasház csendes, saját tulajdonú gondozott parkban áll. A minimum bérleti idő 1 év.

Költözhető: 2018. szeptemberétől.


Környék egyéb: Remetehegy Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.302 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.838 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.871 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.838 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.755 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások