N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
484.000 Ft/hó

Királyok útja

Budapest, III. Kerület  200 m2, 4 szoba

részletek

III. kerületben, Club La Costa Lakóparkban KIADÓ EGY DUNAI PANORÁMÁS, 3 SZINTES IKERHÁZFÉL. A ház saját KERTTEL és TERASZOKKAL rendelkezik.

A Club La Costa Lakó- és Üdülőpark a Római Part villa- és pihenő negyedében található a Duna partján. Kellemes környezet, jó levegő, nyugalmat árasztó zöldövezeti partszakasz, amely pihenésre ideális.

A gyönyörű, parkosított környezetben fűthető medence és gyermekjátszótér teszi teljessé a kikapcsolódást. A lakópark árvíztől védett területen található! A lakóparkban csak 19 lakás van, így a hangulat családias.

A ház három szintes, belső lépcsős. Minden szint saját bejárattal is megközelíthető (lifttel).

Elosztása a következő:
Földszinten: AMERIKAI KONYHÁS (gépesített) NAPPALI, vendég WC.
Emeleten: két HÁLÓSZOBA, mindkettőhöz saját fürdőszoba tartozik, egyikben masszázskabin, másikban jakuzzi található.
Felső szinten: HÁLÓSZOBA saját fürdőszobával, NAGY, DUNAI PANORÁMÁS TETŐTERASSZAL.

Ez a legfelső lakrész belső lépcsőn keresztül, vagy közvetlen bejárattal, lifttel is megközelíthető. A lakás minden ablakából zavartalan PANORÁMA nyílik a DUNÁRA és a környező zöldövezetre. A lakáshoz SAJÁT KERT is tartozik, kisállat tartása megoldható.

A ház BÚTOROZOTTAN KIADÓ, egyedi, igényes bútorokkal berendezett. A burkolatok kiválasztásánál az igényességre törekedtek, minden beépített anyag kiváló minőségű.

A ház fűtése GEOTERMIKUS HŰTÉS-FŰTÉS, ez a falak és a mennyezet fűtését és hűtését jelenti. Télen fűt, nyáron hűt, ezzel egész évben tökéletes hőfokot biztosít a lakásban.
Rezsi fogyasztás alapján fizetendő, minden egyedi mérőkkel rendelkezik.

Egyéb extrák: saját teraszok, garázs, tároló, kandalló, riasztó, jakuzzi, szauna, beépített szekrények. elektromos árnyékolók, redőnyök, bambusz parketta, 3 rétegű üveg a nyílászárókban, stb.

A ház 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel 2018. augusztutól kiadó. Hosszú távra, minimum egy évre kiadó! Hívjon mielőbb bizalommal, ha szeretne egy nem mindennapi környezetben lévő luxus ingatlan bérlője lenni.

Érdeklődőinknek közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.

www.renthungary.hu

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás

Környék egyéb: Szentendrei út, Szentendre, HÉV,
Dunapart Egyetem közeli:
Zsigmond Király Főiskola - ZSKF ( 1.132 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások