N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
390.000 Ft/hó

Kanász utca

Budapest, III. Kerület  116 m2, 4 szoba

részletek

ÓBUDÁN A KANÁSZ UTCÁBAN 4 SZOBÁS LUXUS LAKÁS KIADÓ 40 M2-ES TERASSZAL, GARÁZZSAL!

A lakás egy kétszintes, 2017-ben épült, 4 lakásos társasház 2. emeletén van, dél-nyugati tájolású, világos, napos, saját cirkó fűtése van.

Bútorokkal, vagy bútorok nélkül is kiadó. Két fürdőszoba, 3 wc, 3 külön bejáratú szoba, kamra, gardrób szoba, háztartási helyiség, és egy nagy kb. 50 m2-es amerikai konyhás, terasz kapcsolatos nappali van a lakásban.

Sok beépített szekrény található a lakásban, minden helyiségben, de még a közlekedő folyosón is rejtett hangulatvilágítás, nagyon igényes burkolatok, szaniterek, az ablakokon redőny, 3 rétegű üvegek, távfelügyeletbe bekötött riasztórendszer,beépített üveg polcok, kandalló kiállás, extra beltéri ajtók, beépített, konyhaszigetes konyhabútor mosogatógéppel, kerámialapos tűzhellyel, sütővel, mikróval, hűtőszekrénnyel.

Rezsije alacsony, minden közmű egyénileg mérhető, az épület AA energetikai besorolást kapott.

Május 01.-től kiadó igényes bérlőnek, családnak. külföldieknek is, a tulajdonos beszél angolul, franciául és németül. Gyermek, vagy kis állat nem akadály!A bérléshez két havi kaució és a tárgyhavi bérleti díj szükséges. Min egy év a bérlési idő!

Az ingatlan csendes mellékutcában, de központi helyen, a Bécsi úthoz közel helyezkedik el, így a közlekedés, Tesco. Lidl, néhány perc csak gyalog.A lakáshoz tartozik 1-esetleg 2 garázshely, a ház előtt több autóval is kényelmesen meg lehet állni.

Rugalmasan, bármikor megtekinthető!

www.horland.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Online!

A hirdető be van lépve,
küldj üzenetet neki!

Üzenet küldése Bezár

Ajánlások