Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
320.000 Ft/hó

Gladiátor utca

Budapest, III. Kerület  125 m2, 4 szoba

részletek

Gladiátor utcában a HÉV megállótól 5-6 percre van a háromszintes családi ház, melynek teljes első szintjét foglalja el a kiadandó lakás. A lakáshoz tartozik egy 25nm-es terasz, melyből közvetlen le lehet menni a kertbe. A ház előtt kiépített ingyenes parkolási lehetőség, de egy parkoló az udvaron belül is van ennek díját a bérleti díj tartalmazza.
A lakás bútorozatlanul kiadó. A konyhában a beépített berendezéseken kívül más nem marad. A déli helységekben (szobák, konyha) van légkondi. A kert nagyon kulturált, rendezett. A lakás 2019. március 1-től foglalható el.
Kaució: 640 000.-Ft

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások