Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
150.000 Ft/hó

Eső utca

Budapest, III. Kerület  54 m2, 2 szoba

részletek

Kiváló közlekedésnél kiadó, polgári ház 2.emeletén, világos, csendes 1.5 szobás lakás. A konyha és a hálószoba hatalmas, belső kertre néz. A nappali, melyet hall választ el az előszobatól, pedig a kis forgalmú Eső utcára. A toalett külön bejáratú, az előszobából nyílik, a fürdőszoba pedig a hallból. A lakás berendezett, hosszú távra kiadó. Közösköltség 20000 Ft/hó, rezsi 15000 Ft/hó, bérleti díj 16000 Ft/hó.

Környék: Dunához közel, Dunai kilátás, Sétálóutca
Közlekedés: 4-es 6-os villamos
Környék egyéb: Óbudai egyetemtől 10 perc gyalog. Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 0.472 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 0.242 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 0.259 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 0.242 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.313 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások