Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
125.000 Ft/hó

Ágoston utca

Budapest, III. Kerület  36 m2, 1 szoba
Horváth Péter, +36/30-594 Mutasd

részletek

A III. kerületben, Óbudán, az Ágoston utcában kiadó hosszútávra, éves szerődés hosszabìtási lehetőséggel egy 36 nm alapterületű (erkély, fürdő, konyha, nappali, előszoba) 15. emeleti felszerelt garzonlakás.

A kerület parkolási zónájában az éves parkolás díja, állandó lakcímbejelentés esetén ~3 000Ft.

A garzonlakás klimatizált és bútorozott (sarokgarnitúra, gardrób, fiókos szekrény, polc, tükör, előszobafal, konyhabútor), valamint gépesített (klíma, mosógèp, sütő, mikróhullámú sütő, hűtő).

Az ingatlan beépített erkélyéről látni a Hármashatár-hegy egy részét, az Országhàzat és többek között a Gellért-hegyet is ...

Mind a nappali és az éjszakai közlekedés kiváló (fonódó és 1-es villamosok, bkv és volanbusz járatok). Egy-két átszállással vagy akár gyalog is könnyen megközelíthetőek felsőoktatási intézmények is pl.: Óbudai Egyetem vagy a BME...

A lakás bérleti szerződésében foglalt feltételek és közjegyző által ellenjegyzett kiköltözési nyilatkozat mellett havi 120 000 Ftösszegért bérelhető.

A kaukció összege egy havi berleti díj kétszerese, azaz 240 000 Ft.

A lakás havi rezsiköltsége (közös ktg, víz, csatorna, villany, távhő) fogyasztastól függően, átlagosan ~20 000 Ft. A társasházban elérhetőek a Digi telekommunikációs társaság szolgáltatásai is.

Közvetlen közelben gyalogosan 5-10 perc alatt megközelíthetőek óvodák, iskolák, bevásárlóközpont, éttermek, boltok, edzőtermek...

Adottak szuper sportolási, szórakozási lehetőségek (sportegyesületek, III.Kerületi TVE, uszoda, edzőparkok, bicikli utak, túraútvonalak a Hármashatár-hegyre, Római-partra, Margit-szigetre).

A lakás tiszta, rendezett, jó minőségben felszerelt, rovarmentes és kényelmesen élhető.

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.587 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.614 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.646 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.614 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.606 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások