Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
811.000 Ft/hó

Temető utca

Budapest, XXII. Kerület  125 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

KIADÓ EGY KIS OÁZIS BUDAFOKON!

A családi ház Budafok központjától nem messze helyezkedik el, a Budafokra jellemző hegyvidéken, zöld környezetben. Autóval 5 perc a Savoya Park és a Campona bevásárlóközpont. Buszmegálló 2 perc sétára található a háztól, ahonnan kb. 30 perc alatt Buda belvárosába érhetünk. Óvoda, iskola, gyógyszertár a közelben.
Az ingatlan 125 m2-es, kétszintes. A földszinten kapott helyett az amerikai konyhás nappali, étkező, zuhanykabinos fürdőszoba és mosókonyha. Az előszobából nyílik a 2 gépkocsis automata kapus garázs. Az emeleten 2 egymásba nyíló gyerekszoba, hálószoba erkéllyel, külön WC, és egy fürdőszoba található, ami jelenleg dolgozószobaként funkcionál, kérésre visszaalakítható.
A nappaliból tudunk kimenni a nagyméretű teraszra, onnan pedig a kertbe, ahol kialakításra került egy kerti tó halakkal, szaletli és egy kis ház a gyerekeknek, ill. egy medence, ami szezonban napenergiával fűthető.
Az árban benne van a komplett berendezés (pl.mosogatógép, mosógép, nagy hűtő, házimozi rendszer automata vetítő vászonnal és projektorral).
Rezsi: gáz-villany-víz-csatorna: átalány (fix) havi 50.000 Ft, ha kertgondozást, medence karbantartást igényelnek: 50.000 Ft/hó
A ház számlával kiadó, céges ill. külföldi bérlők előnyben!
Azonnal költözhető, két havi kaucióval és az aktuális bérleti díjjal.

GYEREK, KISÁLLAT HOZHATÓ!!!

www.renthungary.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások