N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
499.000 Ft/hó

Tátra utca

Budapest, XXII. Kerület  162 m2, 4 szoba
Nagy István, +36/20-405 Mutasd

részletek

Budapesten a 22 kerület – Budatétény kertvárosi részében kiadó hosszú távra egy 3 szintes, teljesen felújított családi ház ( ikerház-fél ) , mely 2 hálószobával, nagy nappalival, szép konyhával, 3 fürdőszobával, 2 tárolóval, egy lenti nappali résszel, külön WC-kkel, és egy nagy lefedett terasszal van ellátva melyen egy fűtött Jacuzzi is található + kinti főzőlapos sütési lehetőség is van a teraszon. A ház teljesen berendezve ! A házhoz nagyon szép kert tartozik tujákkal, gyönyörű fűvel, automata öntözőrendszerrel, sütögetési / grillezési lehetőséggel, és egy vadonat új prémium kategóriás medencével. A medence gépészete teljesen automatikus, természetesen automatikus fűtéssel, vegyszerezéssel, színváltós ledes világítással mely távirányítóval kapcsolható ! Medence hőfoka 30 fok jelenleg is, de ez igény szerint állítható. Kocsival beállás az udvarra megoldható, akár 3 gépjárművel - távirányítós kapurendszerrel. A ház teljesen felszerelt, mindennel amivel csak kell, és bicikli is tartozik hozzá, melynek használatát az ár tartalmazza.

A házat hosszú távra kívánom kiadni. Átlagos rezsiköltség mindennel együtt: 200-300 EUR. ( 60-90.000 Ft ) - mely magában foglalja a fűtést, világítást, a ház teljes működését és még a nagysebességű internetet, TV csatornákat prémium adókkal és filmtárhely szolgáltatással.

A bérleti díj magában foglalja a kert teljes gondozását is !

Az ingatlanba 2018. Augusztus 15-vel lehet beköltözni.

Kizárólag komoly, magukra és környezetükre igényes, stabil anyagi helyzettel rendelkező, leinformálható, korrekt személy jelentkezését várom.

A bérleti szerződés + közjegyzői nyilatkozat aláírásával, valamint aktuális hó + két havi kaució megfizetése mellett lehet beköltözni.

( Ha áfás számlára van szüksége - tudok adni. Ez esetben az ár nettó ár. )

Szép napot kívánok Önnek. Várom jelentkezését.

István


Környék egyéb: Campona bevásárlóközpont

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások