Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Tanító utca

Budapest, XXII. Kerület  136 m2, 4 szoba + 1 félszoba
Mitterer Szilvia, +36/20-320 Mutasd

részletek

Budafokon, közel a 7-es úthoz, de mégis csendes, családi házas környezetben, jó tömegközlekedési lehetőségekkel kiadó elsősorban családi létre berendezett, de alakítható 3 hálószobás, nappali-étkező-konyha, külön álló WC és fürdőszobás lakás.
3 szinten teraszokkal, 12 nm és 9 nm. a harmadik a kert szintjén, saját kertrésszel, sütögetővel és egy külön álló dupla garázzsal. Klíma, riasztó távfelügyelettel, központi porszívó található a lakásban, így biztosítva a pormentes porszívózást. A lakáshoz tartozik egy tároló a kertszinten és a teljes felső rész felett padlás.
Felső szinten 2 szoba és terasz található. Alsó szinten nappali, étkező, konyha, hálószoba, fürdőszoba és WC.
A ház 2006-ban épült. A kertben locsolórendszer telepítve van, kertész csapat gondoskodik a kert ápolásáról.

Közös költség: 20.000,-
Rezsi: víz, villany, gáz, távfelügyelet, TV-Wifi: kb. 50eFt 4 fős család esetén

Minimum 1 évre, júniustól költözhető.


Környék egyéb: 150-es, 250-es és távolsági busz,
4-es metró végállomás a közelben,
Allee, Campona 1 busszal elérhető

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások