Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
145.000 Ft/hó

Rózsakert utca

Budapest, XXII. Kerület  58 m2, 2 szoba + 1 félszoba
Hegedüs Szilvia, +36/30-554 Mutasd

részletek

Kiadó a képeken látható 58 nm-es 2 és fél szobás 2. emeleti ingatlan a XXII. kerületben a Rózsakert utcában.
Az ingatlan közvetlenül a Rózsakert lakótelep legszebb parkja mellett található, az egész lakás, világos, napos, déli fekvésű.
A panelprogram keretein belül a ház kívülről dryvit szigetelést kapott, ablakok műanyagra lettek cserélve, valamint a fűtéskorszerűsítésnek köszönhetően minden radiátor egyedi mérőórával lett felszerelve.
A lakás részben bútorozott. Minden szobában található függöny, kettőben sötétítő, valamint minden ablak reluxával van felszerelve.
A szürke szobában látható fekete polcrendszer fel van fúrva, ezért az marad a szobában. A lila szoba része az ablakkal szemben található nagy plafonig érő beépített szekrény. A nappali bútorozatlan. A fürdőszobában mosógép nincsen, a mosdó mellett és alatt zárt polcos szekrény található. A konyha része a beépített konyhabútor és tűzhely, a hűtő, valamint az asztal a székekkel nem lesz tartozéka a lakásnak. Az előszobában a bejárattal szemben egy előszoba fal található, polcos szekrénnyel, tükörrel, fogasokkal és cipőtároló résszel.
Kisállat nem hozható, dohányzás nem megengedett.

Az ingatlan közlekedés szempontjából ideális, mert kb. 30 méterre van a buszmegálló. Óvoda, iskola, játszótér, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, Campona pár percre található.

Az ingatlan 2018. november 6. napjától kiadó 2019. május 31-ig, majd ezt követően van lehetőség a meghosszabbításra 1 évre.

A bérléshez két havi kaució és egy havi bérleti díj megfizetése szükséges.
Képeket kérésre e-mailben küldök.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások