N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
85.000 Ft/hó

Naprét utca

Budapest, XXII. Kerület  31 m2, 1 szoba
kilatas_az_ablakbol.jpg
Horváth Gyula, +36/1-226 Mutasd

részletek


Panorámás, klímás, kocsibeállós, számlás ,erkélyes bútorozott, gépesített garzon Rózsavölgyi családi házban a 11. kerület határán a Savoya Park közelében, alacsony rezsivel, kábel TV-vel, 240Mbit/s-os díjtalan internettel jún-1.-től kiadó. 1 főnek 85ezer. Biztos munkahellyel rendelkező fizetőképes, háziállatot nem tartó csendet szerető és megtartó esetleg kerti munkában segítő fiatalos ( férfi) bérlőt keresünk. Számlaadás lehetséges.
Beköltözésnél lehetséges a csökkentett (2havi) kaució amelyet később egészítene ki 3 havira. Június végéig a jelenlegi lakót csak a szerződéses részletek kölcsönös kialkudása után zavarnám. Addig a kertet házat, lépcsőházat, környéket lehet megtekinteni. Közlekedni legkönnyebb a 41-es villamossal, vagy a 4-es metró felé a 150-es, és 250-es autóbusszal. A megadott ár irányár amely a bérlő személyétől, körülményeitől függően változhat.

Közlekedés: 47-es 49-es villamos
Környék egyéb: Savoya Park
Közlekedés egyéb: 41 vill. 250, 150-es busz a 4-es
metróhoz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások