N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
120.000 Ft/hó

Táncsics Mihály utca

Budapest, XXI. Kerület  63 m2, 2 szoba + 1 félszoba
haz_1.jpg
Hajtó László, +36/20-473 Mutasd

részletek

Kitűnő közlekedéssel, tiszta, rendes lakóközösséggel első emeleti összkomfortos, 2+1 félszobás lakás várja megbízható bérlőjét. Minden működik, a fogyasztást mérőórák jelzik. Távfűtés, egyedi költségmegosztó méréssel. Az előszobában tágas beépített szekrények , a nagyszobában szekrénysor van. Az ablakok újak, jól tartják a meleget. A lakás tájolása kelet-nyugati, nyáron mindig van hűvösebb oldal. A parkolás a ház mögötti oldalon biztonságos, ingyenes. A lépcsőház tiszta, karbantartott, a lakóközösség jó.
Karnyújtásnyira minden megtalálható, ami a kényelmes élthez kell. Orvosi rendelők, gyógyszertárak, iskolák, óvoda, bankok, tömegközlekedés, bevásárlás több irányból 5 perc sétával lehetséges. BKK buszpályaudvar 200 méter, Volánbusz, HÉV, megállók szintén 5 perc sétával elérhetőek.
Olyan lakót, lakókat keresek, akik igényesek magukra és környezetükre. Betartják a szerződésben foglaltakat, hosszútávon problémamentesen bérlik a lakást.
Május 1-től kiadó a lakás.
Keressen bizalommal.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások