Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
90.000 Ft/hó

Szent István út

Budapest, XXI. Kerület  23 m2, 1 szoba
Kis Géza, Telefonszám rejtett.

részletek

Képeket kérésre e-mailben tudok küldeni!

Csepel központjában alacsony fenntartási költségű kislakás, akár már decemberi költözéssel kiadó (BME/ELTE/Corvinus Boráros tér környéki campusai ~30 percre vannak)!

Elsősorban 1 személy számára kiadó, 2 fő számára már kicsi lehet.


A lakás Csepel belvárosban (víztorony környékén), 3 emeletes társasház földszintjén található, 5 perc alatt sétálva kényelmesen elérhető a HÉV, buszcsomópont, SZTK, kisebb/nagyobb üzletek, piac, Csepel pláza, sportpálya, parkolás a társasházhoz tartozó közös parkolóban ingyenesen lehetséges.

Részben bútorozott: hűtőszekrényt, gáztűzhelyet, kicsi konyhaszekrényt, fali polcokat, szén-dioxid és szén-monoxid érzékelőt beköltözéskor biztosítunk, illetve, rendelkezik egy beépített pulttal, virágtartóval, redőnnyel, az ingatlanon belül tárolóval (a képektől eltérően mosógépet és mikrohullámú sütőt nem tudunk biztosítani, a képek tavaly készültek, emiatt apróbb eltérések lehetségesek, de a lakás állapota jó, a bérlő rendben tartja).
Tavaly újra lett festve, új linóleum és szőnyeg lett lefektetve, illetve gáztűzhely vásárolva.

Az ingatlanban nem szeretnénk, hogy dohányozzanak vagy állatot tartsanak, illetve, kérem, csak nagykorú személy esetén érdeklődjenek!

A rezsi kb. 10-25e/hó (nyár-tél, melyet a bérleti díj nem tartalmaz), a gáz és villanyóra feltöltős, 2 havi kaució fizetése szükséges, a lakásbérleti szerződés részletes, melyet közokiratba foglalunk, ennek díja 50-50 %-ban bérbeadót és bérlőt terheli.

Hosszú távra (legalább 1 év) keresünk olyan bérlőt, aki az ingatlant felelősségteljesen rendben tartja és rendelkezik munkahellyel.

Amennyiben további kérdése lenne vagy személyesen megnézné a lakást (jelenleg még lakott, de előre egyeztetett időpontban megtekinthető), úgy kérem e-mailben keressen a weboldal levélküldő rendszerén keresztül (telefonon nem ér el).

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások