Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
180.000 Ft/hó

Rákóczi Ferenc (II.) út

Budapest, XXI. Kerület  80 m2, 3 szoba
Lukács Mátyás, +36/30-825 Mutasd

részletek

Kiadó három két személyes frissen felújított szoba Csepelen a II. Rákóczi Ferenc út 328-ban. A házban új minden berendezés és egy nagy udvar tartozik hozzá, ezen kívül riasztó és wifi is van. Egy szoba bérleti díja 60 ezer forint + a rezsi osztva az ott lakók számával. Ha osztozol valakivel egy szobán a bérleti díj értelemszerűen feleződik és a rezsi is osztódik. Ha felkeltette az érdeklődésedet privátban keress meg vagy.


Közlekedés egyéb: 38A busz és H7-es HÉV

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások