N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
150.000 Ft/hó

Rákóczi Ferenc (II.) út

Budapest, XXI. Kerület  50 m2, 2 szoba

részletek

A lakas 2 szobas, amerikai konyhas, osszesen 50 nm + 9 nm terasz. A lakas nyugati tajolasu, reszben belso udvarra nez reszben budai panorama. Pl. jol latszik a Gellert- hegy. A lakas teljesen felszerelt es berendezett. Berendezesi targyak: teljesen felszerelt konyha (konyhaszekrenyek, keramia fozolap, elszivo, hutoszekreny, pult 4 szekkel), furdoszoba (kaddal es mosogeppel) es WC kulon.
A teli futes es nyari hutes `fan coil` rendszerrel megoldott, allithato, egyeni merooras.
Kisallat johet. Dohanyozni a lakasban es a lepcsohazban tilos (a teraszon lehet). A haz bejarata a csepeli Hev Karacsony Sandor utcai megalloja mellett van. A lepcsohaz bejarata mellett van a konditerem bejarata is. Parkolasi lehetosegek: az utcan ingyenesen, van az utcan berelt parkolohelyen, vagy a melygarazsban berelt parkolohelyen.
A lakas rezsikoltsege atlagosan havi 33 ezer volt egy 4 fos (2 kisgyerekel) csalad reszere. A rezsi tartalmazza: kozos koltseg, kuka, viz es csatorna dijak es a villanyt. A hazban gaz nincs. A hazban mukodik kabelteve es internetszolgaltatas. Ezt igenybe lehet venni, ugy,h. a berlo a sajat nevere es a sajat felelossegere szerzodik a szolgaltatoval.
A lepcsohazban 2 lift uzemel, folyamatosan.

Berbeadas elott a lakas friss festest kap. Szeptember 1.-tol kiado min. 1 evre.

Erdeklodni es megnezni a lakast hetkoznap delutan 5 - 8 ora kozott illetve hetvegen egesz nap este 8-ig. Elozetes telefonos egyeztetes szukseges.


Közlekedés egyéb: Csepeli HEV

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások