Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
115.000 Ft/hó

Ady Endre út

Budapest, XXI. Kerület  35 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Apatóczki Emma, +36/30-410 Mutasd

részletek

Kiadó egy másfél szobás (különnyíló) 35 négyzetméteres 21. kerületi lakás. A lakás igényesen felújított, fiatalosan berendezett, gépesített (mikrohullámú, mosógép, villanytűzhely, alul fagyasztós hűtő.), a nagyobb szobához pedig parkra néző erkély is tartozik.
A bérleti díj 115 ezer Ft + rezsi, a bérléshez kéthavi kaució szükséges.
A rezsiköltségek (fogyasztás függvényében) havonta körülbelül 20 ezer forintot tesznek ki, ebben már a közös költség és az internet is benne van. A villany és vízfogyasztás egyedi mérőórák alapján kerül számlázásra. A fűtés költségmegosztós. Az ingatlan rendelkezik biztonsági ajtóval és redőnyös műanyag nyílászárókkal.
A közlekedésről: buszmegálló 2 percre, hévmegálló 8-10 percre (innen hévvel a Boráros tér csupán 9 perc), a belvárosból érkező éjszakai busz megállója pedig 3 percre található. A lakás közvetlen közelében Lidl, Spar és COOP is van.
A lakás azonnal költözhető.
Kérdés esetén kérem keressen bizalommal a megadott telefonszámon.
Ingatlanosok MELLŐZZENEK.


Közlekedés egyéb: H7 HÉV, Buszok 36, 35, 148, 151, 948
éjszakai

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások