Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
160.000 Ft/hó

Lázár utca

Budapest, XX. Kerület  75 m2, 2 szoba

részletek

XX. kerületben, KOSSUTHFALVÁN, a MÁRTÍROK ÚTJA közelében, nyugodt, kertvárosi részen, a Lázár utcában, egy kétlakásos, földszintes, kertes téglaépületben kiadó egy 75 nm-es, 2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS, FRISSEN FELÚJÍTOTT, KERTKAPCSOLATOS, FEDETT TERASZOS, GARDRÓBOS, teljes körűen bútorozott és gépesített, világos, igényes lakás.
Az ingatlanban egy HÁLÓSZOBA, egy NAPPALI, egy GARDRÓBSZOBA, egy tágas KONYHA, egy KAMRA és egy kádas fürdőszoba került kialakításra. A nagy méretű szobák egymástól távol esnek, így azok akár két hálóként is kényelmesen használhatóak. A bárpultos konyha korszerű gáztűzhellyel és kombinált hűtővel felszerelt. Az innen nyíló 6 nm-es GARDRÓBSZOBA remek tárolási alternatívaként szolgál. Az ÉTKEZŐS, 8 nm-es FEDETT TERASZ a konyhából érhető el. Innen közvetlen kijárás nyílik a kertbe. Az ablakok a forgalommentes Tompa utcára néznek, így a lakás a Nagysándor József utca közelségének ellenére is kifejezetten csendes.
A felújítás során az ingatlan ÚJ NYÍLÁSZÁRÓKAT, álmennyezetet, laminált parkettát, minőségi hidegburkolatot, egyedi konyhabútort, exkluzív világítótesteket és vadonatúj fűtőtesteket kapott. A munkálatok részeként az elektromos, a víz- és a gázhálózat is korszerűsítésen esett át.
A házhoz tartozó 150 nm-es, gondozott, ZÖLD KERT bármilyen szabadidős tevékenységre alkalmas.
Télen a meleget gázfűtés (cirkó) biztosítja egyedi méréssel. Parkolásra az utcán van lehetőség ingyenesen, illetve a házban EGYÉNI GARÁZS is bérelhető. Ennek az ára 25 ezer HUF/hó.
A közlekedés a belváros irányába kiváló (51-es, 52-es villamos, 23-as, 35-ös, 99-es, 123-as, 151-es busz). A M5-ös AUTÓPÁLYA, a SZENTLŐRINCI ÚT, a HELSINKI ÚT, a CSEPELI ÁTJÁRÓ, a HATÁR ÚT, a GYÁLI ÚT, a NAGYKŐRÖSI ÚT, az ÜLLŐI ÚT és a KÖKI TERMINÁL bevásárlóközpont is percek alatt elérhető. A közelben megtalálható minden, ami a hétköznapi élethez szükséges.

Rezsi: Fogyasztás szerint fizetendő. A lakás egyedi mérőórákkal felszerelt.

MÁRCIUS 15-TŐL költözhető!

Bérleti díj: 160 ezer HUF/hó+rezsi+kaució
Érdeklődni: Vöő Gergely
Hívjon bizalommal a nap bármely szakában, valamint hétvégén is!
I also speak English.

A bérlők részére a közvetítés ingyenes!

skyholdingatlan.alberlet.hu

Közlekedés: Metro 3 kék
Környék egyéb: Kossuthfalva
Közlekedés egyéb: 51-es, 52-es villamos, 23-as, 35-ös,
99-es, 123-as, 151-es busz

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások