Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
130.000 Ft/hó

Lajtha László utca

Budapest, XX. Kerület  49 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Voncsina Lászlóné, +36/70-320 Mutasd

részletek

Legyen Ön az első bérlő, aki az új bútorokat használhatja!
Bp. XX.kerület, Pesterzsébet központjában hosszútávra bérbeadó egy 8. emeleti, 49m2-es, másfél szobás, erkélyes, panorámás panellakás, liftes házban. Fél percre a most felújított nagy Interspar-tól, 1-2 percre a Penny Markettől, McDonalds-tól, 3 percre a CBA-tól, 2 percre van az a Rendelő Intézet és a sétáló utca, ahol minden egyéb megtalálható.
Új bútorokkal, nagyrészt garanciális, új gépekkel felszerelve. A fürdőszoba, a konyha és a WC is most került felújításra.
Fűtése távhővel, radiátorokkal, mely fűtésmennyiség mérővel felszerelt, középső lakásként igen gazdaságos.
Saját vízórákkal rendelkezik.
Közös költsége havonta 12 000Ft.
Kiváló elhelyezkedése, közlekedése, rendkívüli lehetőségeket kínál.
23, 23E,-os buszokkal elérhető a Boráros tér, a 3-as metró Határ úti megállója és még számtalan irányba közlekedhet kényelmesen, gyorsan. A 3-as villamossal Zugló felé, 5-6 percre található a HÉV megállója is.
Ingyenes utcai parkolás, itt mindig van hely!
Állat nem hozható.
A tulajdonos kérésére, tisztaság és rendszerető, munkahellyel rendelkező párok /2fő/részére kiadó!!
2 havi kaucióval és a havi bérleti díjjal az ingatlan azonnal költözhető!!VL


Környék egyéb: Pestszenterzsébet Városközpont

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások