Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
110.000 Ft/hó

Helsinki út

Budapest, XX. Kerület  36 m2, 1 szoba
Köböl Anita, +36/70-322 Mutasd

részletek

Egyszobás kis lakás egyedülállónak, vagy párnak kiadó Erzsébeten.

A lakás átesett egy tisztasági festésen, a terasz új burkolatot kapott. Az előszobában hatalmas gardróbszekrény segíti a kényelmes pakolást, wc - fürdőszoba külön helyiségben.

Jelenleg bútorozatlan, gáztűzhely, hűtő és mosógép áll rendelkezésre. Ha szükséges egyéb bútorozásban tudunk segítséget nyújtani.

Rezsi: Víz+villany egyéni elszámolás alapján fizetendő, a lakásban radiátor található, központi fűtés szolgáltatja a meleget.
Közös költség: 6500.- Ft, ebbe bele tartozik a szemétszállítás díja és a ház takarítása, fenntartási költségei.

A lakás világos, jól frekventált, mégis távol a város zajától. A belváros könnyen megközelíthető autóval, vagy a gyors és változatos közlekedési eszközöknek köszönhetően. A lakótelep mellett halad el a Ráckevei HÉV, amely egészen a Közvágóhídig biztosít egyenes bejutást, valamint a 23-as autóbusz a Boráros tér irányába, Dél-Pest felé a 151, 148-as autóbuszok.

Két havi kaució, egy havi bérleti díj megfizetése után költözhető februártól.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások