N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
320.000 Ft/hó

Zöldkő utca

Budapest, II. Kerület  81 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

II. kerületben, Zöldkő utcai LAKÓPARKBAN, csodálatos környezetben, a PÁLVÖLGYI BARLANG FELETT, A GUGGER-HEGY LÁBÁNÁL KIADÓ EGY 81 m2-es, 2 + 2 félszobás, FELÚJÍTOTT, ERKÉLYES, KLIMATIZÁLT, VILÁGOS LAKÁS GARÁZZSAL (21 m2). A LAKÁS BÚTOROK NÉLKÜL KERÜL BÉRBEADÁSRA.

A lakás csodaszép környezetben, egy lakóparkban található, a 2 szintes társasház 1. emeletén egy SAROKLAKÁS. Két éve volt TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTVA, IGÉNYES, VILÁGOS, K-NY fekvésű, PANORÁMÁS LAKÁS.

A lakás teraszáról (6 m2) GYÖNYÖRŰ PANORÁMA TÁRUL ELÉNK, a Mátyás-hegyre nyílik kilátás. A lakóparknak van egy ZÁRT, CSENDES BELSŐ KERTJE, melyet a társasház kertésze tart karban. Közelben óvoda, iskola, bevásárlóközpont, orvosi rendelő, gyógyszertár, tömegközlekedés (buszmegálló). Minden szinte karnyújtásnyira, mégis kicsit távolabb a város zajától.

A lakás elosztása a következő: AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI-ÉTKEZŐ, három külön bejáratú HÁLÓSZOBA (tölgyfa parkettás burkolattal), szeparált WC, kamra, fürdőszoba (ablakkal). A konyhában igényes BÜKKFA KONYHASZEKRÉNY lett beszerelve, mely teljesen GÉPESÍTETT.
A LAKÁS BÚTOROK NÉLKÜL KERÜL KIADÁSRA.

A lakás RENDKÍVÜL VILÁGOS, CSENDES, TÁGAS, GÉPESÍTETT, KLIMATIZÁLT. Ideális KISGYERMEKES CSALÁDOK RÉSZÉRE. A lakásban DOHÁNYZÁS ÉS KISÁLLAT TARTÁSA NEM MEGENGEDETT.

Minden egyedi mérős. Rezsi fogyasztás alapján kerül kifizetésre.

A lakás 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel 2018. április 01-től költözhető. Hosszú távra, minimum 1 évre kiadó. Kérem keressen elérhetőségeimen, hogy mielőbb egy időpontot egyeztessünk Önnek a lakás megtekintése céljából. Közvetítői szolgáltatásunk kereső ügyfeleink részére díjtalan.

www.renthungary.hu


Környék egyéb: Rózsadomb, Pálvölgy, Törökvész,
Pálvölgyi Barlang Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.912 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.931 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.912 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.804 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.837 km )
International Business School - IBS ( 1.837 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások