N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
1.617.000 Ft/hó

Turista út

Budapest, II. Kerület  300 m2, 5 szoba + 1 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda II. kerületében, Pálvölgyben, a Turista úton található az ingatlan. A környék rendezett, családi házas, zöldövezeti terület. Az ingatlan kényelmesen megközelíthető a 65-ös és 65A jelzésű buszokkal, illetve gépjárművel is. Néhány száz méterre található iskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, közért. Egy közeli sétára remek lehetőséget kínál a közeli tájvédelmi körzet és a Pálvölgyi barlang is.

HÁZ JELLEMZŐI:
A kifejezetten intim telken található, belső 3 szintes, 300 nm-es, téglaépítésű családi ház 1989-ben épült. Az összesen 5+1 fél szobás ház modern stílusba való teljes körű átépítése 2002-ben neves belsőépítész által történt meg. A ház, különleges belsőépítészeti elemeket, csúcskategóriás olasz konyhabútort, minőségi burkolatokat, szanitereket tartalmaz. Mindezek mellett a műszaki felszereltségre is nagy hangsúlyt fektettek, mint például: fűtéstechnika, világítás, kamera rendszer, önműködő garázskapu. A házat gyönyörű zöld kert veszi körül, ahol locsoló-csöpögtető rendszer lett telepítve, így az kevés gondozást igényel. A ház kialakításából adódóan akár 2 generációnak is alkalmas.

HÁZ MÉRETEI:
Telek mérete: 540 nm
Teljes méret: 300 nm + 100 nm terasz
Belmagasság: Változó, 2,7 m és 3 m között

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtése turbó cirkókazánnal történik és az elmúlt években történt korszerűsítéseknek és az új nyílászáróknak köszönhetően gazdaságos, mindösszesen 45e Ft/hó.

PARKOLÁS:
Elektromos kapun és garázsajtón keresztül megközelíthető teremgarázsban 2 gépkocsi részére, további 2 autónak a bejárat előtt van parkolási lehetőség.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A ház minimum 1 évre bérelhető 2 havi kaució előre fizetése mellett. A ház bútorozva kiadó. Az épületen belül dohányozni nem lehet. Kisállat nem hozható.


Bérleti díj: 5.000 EUR/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.961 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.988 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.961 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.858 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások