Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
290.000 Ft/hó

Törökvész út

Budapest, II. Kerület  79 m2, 3 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Törökvészen található. Remek közlekedés és kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. A közelben bevásárló központ, tenisz- és sportpályák, általános iskolák, gimnázium, orvosi rendelő, valamint az Amerikai, Brit, Francia, Német nemzetközi iskolák is elérhető távolságban vannak. Tömegközlekedők a 11-es és 29-es buszok megállóját néhány perc sétával elérhetik. A Batthyány tér tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető, innen számos busz és villamos járattal, valamint a 2-es metróval utazhatunk tovább.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 emeletes, szinteltolásos teraszház 1976-ban épült téglából, 15 lakás található benne. Egy-egy szinten 3 lakás kapott helyet. Az épület jó állapotú, környezete rendezett. A lakóközösség rendszeresen karbantartja. Lift nincs, kaputelefon működik az épületben.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A mediterrán hangulatú 79 nm-es Déli tájolású bútorozott és teljesen felszerelt társasházi lakás, az épület 3. emeletén a található, ahová lépcsőn jutunk fel. A nappaliból a 24 nm-es benapozott teraszról csodálhatjuk a panorámát. Csendes, világos lakás, nappali+étkező, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba és egy külön WC kapott helyet benne. Beépített a konyhabútor és a nagy gardróbszekrény. A lakásban van hűtőszekrény, mosó- és mosogató gép.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 79 nm + 24nm terasz
- Nappali: 29,5 nm
- Fürdő: 5,5 nm
- Konyha: 6,1 nm
- Szoba: 10 nm
- Szoba: 14,5 nm
- Közlekedő: 8,3 nm
- WC: 0,8 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről és a meleg vízről gázcirkó gondoskodik. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra van felszerelve, és légkondi is működik a lakásban.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 21.000 Ft, amely magába foglalja az átlagos vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást. Minden további fogyasztás egyedi mérők alapján fizetendő.
A vízórákat évente egyszer olvassák le, eszerint történik az elszámolás is.

TÁROLÓ:
A lakásban több beépített szekrény is segít a tárolásban.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy egyállásos garázs, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem, lehetséges.
A lakás bútorozva, hosszútávra, (minimum egy évre) kiadó.
2018. június elsejétől, a szerződés megkötése után beköltözhető.

Bérleti díj: 290.000Ft+rezsi+közös költség/hó 10.000.- a garázs bérlése havonta

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.745 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.748 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.422 km )
International Business School - IBS ( 1.422 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások