N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
350.000 Ft/hó

Törökvész út

Budapest, II. Kerület  79 m2, 3 szoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, Törökvészen található. Remek közlekedés és kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. A közelben bevásárló központ, tenisz- és sportpályák, általános iskolák, gimnázium, orvosi rendelő, valamint az Amerikai, Brit, Francia, Német nemzetközi iskolák is elérhető távolságban vannak. Tömegközlekedők a 11-es és 29-es buszok megállóját néhány perc sétával elérhetik. A Batthyány tér tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető, innen számos busz és villamos járattal, valamint a 2-es metróval utazhatunk tovább.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 4 emeletes, szinteltolásos teraszház 1976-ban épült téglából, 15 lakás található benne. Egy-egy szinten 3 lakás kapott helyet. Az épület jó állapotú, környezete rendezett. A lakóközösség rendszeresen karbantartja. Lift nincs, kaputelefon működik az épületben.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A mediterrán hangulatú 79 nm-es Déli tájolású bútorozott és teljesen felszerelt társasházi lakás, az épület 3. emeletén a található, ahová lépcsőn jutunk fel. A nappaliból a 24 nm-es benapozott teraszról csodálhatjuk a panorámát. Csendes, világos lakás, nappali+étkező, konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba és egy külön WC kapott helyet benne. Beépített a konyhabútor és a nagy gardróbszekrény. A lakásban van hűtőszekrény, mosó- és mosogató gép.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 79 nm + 24nm terasz
- Nappali: 29,5 nm
- Fürdő: 5,5 nm
- Konyha: 6,1 nm
- Szoba: 10 nm
- Szoba: 14,5 nm
- Közlekedő: 8,3 nm
- WC: 0,8 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtésről és a meleg vízről gázcirkó gondoskodik. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra van felszerelve, és légkondi is működik a lakásban.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 21.000 Ft, amely magába foglalja az átlagos vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást. Minden további fogyasztás egyedi mérők alapján fizetendő.
A vízórákat évente egyszer olvassák le, eszerint történik az elszámolás is.

TÁROLÓ:
A lakásban több beépített szekrény is segít a tárolásban.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy egyállásos garázs, de a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A bérlethez 2 havi kaució szükséges. Kisállat a lakásba nem vihető. Dohányzás a lakásban nem, lehetséges.
A lakás bútorozva, hosszútávra, (minimum egy évre) kiadó.
2018. június elsejétől, a szerződés megkötése után beköltözhető.

Bérleti díj: 350.000 Ft+rezsi+közös költség/hó

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.745 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.748 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.422 km )
International Business School - IBS ( 1.422 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások