N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
170.000 Ft/hó

Törökvész út

Budapest, II. Kerület  55 m2, 2 szoba

részletek

Buda frekventált, kedvelt, könnyen megközelíthető részén bérbe adó egy csendes, napos, nappali + hálós ingatlan igény szerint bútorozva vagy üresen.
Az 55 m2-es lakás egy rendezett, előkertes társasház II. emeletén fekszik (lift nincs), a szobák ablakai csendes, zöld kert felé néznek, nyugati tájolásúak.
A nappaliból háló, az előszobából tusolós fürdő, kamrával kiegészített konyha és kézmosós WC nyílik.
A lakás jelenleg bútorozott, a kényelmes tárolást nagyméretű gardróbszekrények biztosítják. Igény esetén a bútorok egy része elszállítható az ingatlanból. A gépesítés teljes (mosógép, hűtő, főzőlap, sütő, mikró, porszívó), a riasztórendszer kiépített.
Fenntartásának költsége mérsékelt, a fűtés cirkó rendszerű, a gáz- és villanyfogyasztás mért. A 10.000 Ft-os közös költség tartalmazza a korlátlan hidegvíz használat díját is.
Városbeli elhelyezkedése kiváló, itt jár többek között a 11-es busz, a Batthyány tér pár perc alatt elérhető. A ház előtti parkolás ingyenes.
Egy havi bérleti díj és két havi kaució ellenében hosszú távra (minimum egy évre), azonnal beköltözhető. Szocializált, kistestű háziállat tartható. A lakásban való dohányzás nem megengedett.
A telefonszám hétvégén is hívható.

arenda.alberlet.hu

Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.759 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.757 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.759 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.676 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.610 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások