Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
1.294.000 Ft/hó

Tópart utca

Budapest, II. Kerület  298 m2, 7 szoba

részletek

Kiadó a II. kerületben, közel az Amerikai és a Francia Iskolához, egy háromszintes, hét szobás, 2014-ben épült modern családi ház, SMART HOME rendszerrel.
A beépített szekrényeken, konyhabútoron és gépeken kívül üresen kiadó.
Az ingatlan 298 nm.
A "pinceszinten" található a fűtött garázs, ami két autó számára biztosít parkolási lehetőséget, a mosókonyha és "gépház" illetve egy zuhanyzós fürdőszobával és kis szaunával rendelkező szoba, külön bejárattal az udvarról.
A földszinten egy hatalmas amerikai konyhás nappali, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy korábban "moziszobának" használt helyiség található, projektorral, vetítővászonnal, hangfalakkal felszerelve.
A nappaliból nyílik a közel 25 nm-es terasz és innen kertkapcsolatos a ház.
Az emeleten található három hálószoba és egy dolgozószoba erkéllyel. A főhálóhoz zuhanyzós fürdőszoba tartozik, illetve ezen a szinten még van egy sarokkádas fürdőszoba is.

Gépesítése: mosó- és szárítógép, mosogatógép, fagyasztó- és hűtőgép, sütő, indukciós
főzőlap, elszívórendszer, beépített víztisztítórendszer
(Bosch, AEG, Electrolux)

Fűtés, hűtés: A fűtést és a hűtést modern, hőszivattyús rendszer végzi. Ez távolról is vezérelhető a SMART HOME rendszernek köszönhetően.

A rezsiről: Jelenleg 38 000 Ft-os átalány van beállítva, ez magában foglalja a fűtés, hűtés, vízmelegítés és a normál áramfogyasztás díját. Ezen felül a vízfogyasztást kell fizetni.

Extrák:
Távvezérlésű elektromos redőnyök
Kamerarendszer
Riasztó
Automata öntözőrendszer
SMART HOME rendszer

Elvárások a bérlővel szemben:
Minimum 1 éves bérlési idő
Az aktuális havi bérleti díjon felül, két havi kaució letétele a beköltözéskor
Kertész alkalmazása (van bejáratott)Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások