Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
762.000 Ft/hó

Tópart utca

Budapest, II. Kerület  200 m2, 3 szoba + 2 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Pesthidegkút-Ófalu városrészen, családi házas, csendes övezetben épült, ami jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival hamar elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, pár percre a Francia Iskola, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hüvi-nek köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, a Solymárra menő 64-es, 164-es és 264-es buszokon kívül mind az 57-es és a 257-es körjáratok is jól elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül megközelíthető. Éjszakai járattal (956-os, 964-es) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt élni!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős ikerház egy 1035nm-es telken épült egy csendes mellékutcában. Földszint + emelet, valamint az épület alatt pince helyezkedik el. A telek összközműves, a kert szépen gondozott. Az épület oldalán lévő bejáratig szépen térkövezett gyalog- és gépkocsibejáró vezet. Az épület falán kívülről homokkő borítás, az erkélyen, teraszon, valamint a kerítésen igényes kovácsoltvas elemek teszik még varázslatosabbá a házat. A kerítés mellett örökzöld tuják fokozzák a barátságos hangulatot.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A bérletre kínált ikerház-fél az utcához közelebb eső oldal és onnan enyhén emelkedő kerten keresztül közelíthetjük meg.
A házba belépve az előszobába érünk, amelyből a belső lépcsőn keresztül az emeletre fel-, valamint a pincébe lemehetünk. Innen nyílik egy hálószoba, a zuhanyozóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint az igazán nagy teret kínáló amerikai konyhás nappali, ahonnan kiléphetünk a kertbe, vagy pihenhetünk a teraszon. A konyhában szagelszívó, kombinált tűzhely, valamint mosogatógép könnyíti a háziasszony dolgát. A konyhához kis kamra is tartozik.
Az emeletre felmenve a közlekedőből nyílik az összes helyiség, így három szoba, és két fürdőszoba, amelyek közül az egyik WC-vel és zuhanyozóval, a másik WC-vel és káddal ellátott. Két szobához csatlakozik erkély, ahonnan kellemes panorámában lehet részünk.
A pinceszinten találjuk a garázst, az onnan nyíló, étkezős konyhává átalakított helyiséget. A szinten találunk még egy WC-t, a két autó számára alkalmas garázst, valamint még egy tároló helyiséget. Az egész ingatlan jó hangulatú, barátságos, világos, jól kihasználható tereivel, igényes kivitelezésével igazán kellemes otthon lehet akár többgyermekes család számára. A ház újonnan bútorozott, azonnal beköltözhető.

HÁZ MÉRETEI:
A beépített terület 191nm, amit növel az összesen 74,5nm terasz. A földszinti lakóterület 61,7nm, az emeleti 60,6nm, míg a garázsszint 68,7nm.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. A meleget radiátorok, illetve a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok szolgáltatják. Az ingatlan összközműves, minden közmű saját mérőórával rendelkezik. Az ablakokra redőnyt szereltek. A lakók további kényelméről klímaberendezés, szauna, valamint a nappaliban működőképes kandalló gondoskodik. A lakók és az épület biztonságát riasztó felügyeli. A kertben kiépített locsolórendszer adja az éltető vizet a növények számára.

PARKOLÁS:
A parkolás a ház alatti garázsban két autó számára megoldott, további autók parkolására az ingatlan előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A ház hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakásban dohányozni nem lehet, kisállat tartása megbeszélés kérdése (kutya nem hozható). A bérbe vételhez két havi kaució megfizetése szükséges. A lakás bútorozottan kiadó.

Bérleti díj: 2.500,- EUR/hó + rezsi

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások