N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
779.000 Ft/hó

Tópart utca

Budapest, II. Kerület  200 m2, 3 szoba + 2 félszoba

részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Pesthidegkút-Ófalu városrészen, családi házas, csendes övezetben épült, ami jól megközelíthető, de nyugodt környék, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival hamar elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, pár percre a Francia Iskola, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hüvi-nek köszönhetően. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti, a Solymárra menő 64-es, 164-es és 264-es buszokon kívül mind az 57-es és a 257-es körjáratok is jól elérhetőek. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül megközelíthető. Éjszakai járattal (956-os, 964-es) akár a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk. A környéken sok a kirándulóhely, kellemes itt élni!

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős ikerház egy 1035nm-es telken épült egy csendes mellékutcában. Földszint + emelet, valamint az épület alatt pince helyezkedik el. A telek összközműves, a kert szépen gondozott. Az épület oldalán lévő bejáratig szépen térkövezett gyalog- és gépkocsibejáró vezet. Az épület falán kívülről homokkő borítás, az erkélyen, teraszon, valamint a kerítésen igényes kovácsoltvas elemek teszik még varázslatosabbá a házat. A kerítés mellett örökzöld tuják fokozzák a barátságos hangulatot.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A bérletre kínált ikerház-fél az utcához közelebb eső oldal és onnan enyhén emelkedő kerten keresztül közelíthetjük meg.
A házba belépve az előszobába érünk, amelyből a belső lépcsőn keresztül az emeletre fel-, valamint a pincébe lemehetünk. Innen nyílik egy hálószoba, a zuhanyozóval, WC-vel felszerelt fürdőszoba, valamint az igazán nagy teret kínáló amerikai konyhás nappali, ahonnan kiléphetünk a kertbe, vagy pihenhetünk a teraszon. A konyhában szagelszívó, kombinált tűzhely, valamint mosogatógép könnyíti a háziasszony dolgát. A konyhához kis kamra is tartozik.
Az emeletre felmenve a közlekedőből nyílik az összes helyiség, így három szoba, és két fürdőszoba, amelyek közül az egyik WC-vel és zuhanyozóval, a másik WC-vel és káddal ellátott. Két szobához csatlakozik erkély, ahonnan kellemes panorámában lehet részünk.
A pinceszinten találjuk a garázst, az onnan nyíló, étkezős konyhává átalakított helyiséget. A szinten találunk még egy WC-t, a két autó számára alkalmas garázst, valamint még egy tároló helyiséget. Az egész ingatlan jó hangulatú, barátságos, világos, jól kihasználható tereivel, igényes kivitelezésével igazán kellemes otthon lehet akár többgyermekes család számára. A ház újonnan bútorozott, azonnal beköltözhető.

HÁZ MÉRETEI:
A beépített terület 191nm, amit növel az összesen 74,5nm terasz. A földszinti lakóterület 61,7nm, az emeleti 60,6nm, míg a garázsszint 68,7nm.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkókazán biztosítja. A meleget radiátorok, illetve a fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorok szolgáltatják. Az ingatlan összközműves, minden közmű saját mérőórával rendelkezik. Az ablakokra redőnyt szereltek. A lakók további kényelméről klímaberendezés, szauna, valamint a nappaliban működőképes kandalló gondoskodik. A lakók és az épület biztonságát riasztó felügyeli. A kertben kiépített locsolórendszer adja az éltető vizet a növények számára.

PARKOLÁS:
A parkolás a ház alatti garázsban két autó számára megoldott, további autók parkolására az ingatlan előtti közterületen van kényelmes, ingyenes és biztonságos lehetőség.

BÉRLET FELTÉTELEI:
A ház hosszú távra, de minimum egy évre kiadó. A lakásban dohányozni nem lehet, kisállat tartása megbeszélés kérdése (kutya nem hozható). A bérbe vételhez két havi kaució megfizetése szükséges. A lakás bútorozottan kiadó.

Bérleti díj: 2.500,- EUR/hó + rezsi

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

lotushouse.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások