Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
113.000 Ft/hó

Tizedes utca

Budapest, II. Kerület  30 m2, 1 szoba
Szalai Csanád, +36/70-280 Mutasd

részletek

Kiadó a Rózsadomb tövében egy világos, erkélyes, 30 nm-es garzon
A Millenáris Park melletti, csendes Tizedes utca egyik liftes házának harmadik emeleti, összkomfortos, klímaberendezéssel ellátott lakásából pár perces sétával érhető el a Széll Kálmán tér, a Mechwart liget vagy a Mammut Bevásárlóközpont. Közelében kikapcsolódási, sportolási lehetőségek tucatjai, számos és sokféle vendéglátó ipari egység, kulturális, nevelési és oktatási intézmény, valamint egészségügyi központ található.
A lakás kerékpárral ;-), metróval, busszal vagy villamossal könnyen megközelíthető; motor vagy személygépkocsi használata esetén a háztól 50 méterre lévő Millenáris mélygarázs könnyítheti meg a parkolást.
A kb. 25 000 Ft havi rezsi - a közös költséggel együtt - mindent magában foglal.
Igény esetén esztétikailag nem, de funkcionálisan kifogástalan fagyasztós hűtőszekrény és automata mosógép használatát biztosítom.
A közjegyzővel hitelesített szerződés megkötésekor az első havi albérleti díjon kívül két havi kaució fizetendő.
Viszontértékesítők NE jelentkezzenek!

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Mammut Bevásárlóközpont, Millenáris
Park, Marczibányi tér, Mechwart liget Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.918 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.667 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások