Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
257.000 Ft/hó

Tárogató út

Budapest, II. Kerület  44 m2, 1 szoba + 1 félszoba
Az albérlet adatai
Épület típusa Tégla Lakás
Bérleti díj 257 000 HUF / hó Árfigyelés
780 EURO / hó
Kaució 514 000 HUF
Rezsiköltség 10 000 HUF / hó
Közös költség 15 000 HUF / hó
Méret 44 m2
Szobák száma 1 szoba + 1 félszoba
Berendezés Berendezett, gépesített
Emelet 1
Kilátás Panorámás
Minimum bérlési idő Legalább egy év
Kisállat jöhet Igen
Közös költségben: Épület takarítás, Parkfenntartás, Víz, Szemétszállítás
Lakás adatai
Város Budapest
Kerület II. kerület
Kerület rész Kurucles
Ingatlan címe Tárogató út
Ingatlan állapota Felújított
Fűtés Padlófűtés
Konyhai szellőzés Ablak
Ház jellege Classic (before 1950)
Parkolási lehetőség Kerti beálló
Épület szintjei 2

Lakás jellemzők: Zuhanyzó

részletek

I speak English as well as German. / Ich spreche Deutsch so wohl als auch Englisch.

Kiadó a II. kerületben, Kuruclesen, egy 44 m2-es, nappali + 1 hálószobás, külön konyhás, kertkapcsolatos luxuslakás saját udvari beállóval.

A lakás egy klasszikus villaépület 1. emeletén található. A villa a századfordulón épült, az épület és kertje csendes, szépen karbantartott. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

Helyiségei: előszoba, nappali, konyha, hálószoba fürdővel, önálló kerti tároló, autó parkoló és kis kertrész sütőhellyel.

A lakás teljesen felújított, berendezett és gépesített. Minden bútor és gép, berendezés vadonatúj, a konyha felszerelt. Szükség esetén bármely berendezési tárgy cserélhető, pótolható.

A bérleti díj Euróban fizetendő! Fél éves (650 EUR) és 1 éves (600 EUR) egyösszegű fizetés is lehetséges!

Közös költség 15.000 Ft, mely tartalmazza a hideg vizet, a kert gondozást, a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket az épületben és a telken. A lakás fűtése elektromos.

A környék és az ingatlan elhelyezkedése nagyon jó. Csendes madárcsicsergős környezetben található. Pár megállóra van a Budagyöngye, ahol van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is ill. parkokban, kiránduló helyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész.

Rövid sétára van busz- és villamosmegálló, amivel gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

BKK megállók a közelben
Villamos 56 56A 59B 61
Busz 29 129
Éjszakai 956

KISTESTŰ HÁZIÁLLAT HOZHATÓ!!! Amennyiben rendes, szobatiszta, illetve nem zavarja a többi lakó nyugalmát.

A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető! Szerződéskötés kiköltözési nyilatkozathoz kötött!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van, ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor – AKÁR HÉTVÉGÉN IS – bizalommal! Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

Amennyiben Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, állunk rendelkezésére 15 éves szakmai tapasztalattal, személyre szabott jutalékkal és teljes lebonyolítással.

diamond.alberlet.hu


Közlekedés egyéb: BKK megállók a közelben Villamos 56
56A 59B 61 Busz 29 129 Éjszakai 956 Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 1.146 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.872 km )
Sola Scriptura Teológiai Főiskola - SSTF ( 1.157 km )
International Business School - IBS ( 0.872 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások