Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
800.000 Ft/hó

Tárkony utca

Budapest, II. Kerület  300 m2, 7 szoba

részletek

Kiadó Hűvösvölgyben egy csodálatos, tágas családi rezidencia, ősfás kerttel, 200 méterre a Francia Iskolától.

A ház összesen 300 m2 akár két generáció részére is tökéletesen alkalmas, hiszen földszintje külön bejáratú lakásként funkcionál, szaunával, két szobával, amerikai konyhával és külön fürdővel. A házban összesen 6 hálószoba áll rendelkezésre, 3 fürdőszobával, két erkéllyel és egy hatalmas terasszal, mely a családi összejövetelek, vagy a kinti pihenés meghitt helye lehet. A felső szint szintén rendelkezik jól felszerelt gépesített konyhával, egy tágas ebédlővel és egy hatalmas nappalival, melyet körbesüt a nap.

A hidegebb hónapokban a nappaliban elhelyezkedő kandalló biztosítja a kellemes meleg hangulatát. A legfelső szinten 3 hálószoba található egy meseszép fürdővel és egy óriás káddal. A házhoz két méretes, fűtött garázs tartozik, melyben bármilyen személyautó elfér. A ház előtt és mellett összesen 3 férőhelyes saját kocsi beálló található. A házat körülvevő kert összesen 300 négyszögöles, számos csodálatos ősfával ékesítve.

A csodás veterán juharfák mellett, számos gyümölcsfa és dekoratív évelő növény teszi teljessé a zöld sziget hangulatot a kertben. Az esetleges kutyusoknak külön futtató van kialakítva, a szabadtéri eseményekhez, pedig külön tűzrakó hely áll rendelkezésre.
A ház központi fűtéssel rendelkezik, szinttől függően vegyesen, padlófűtés és radiátor rendszert használva. A meleg vízellátást a tetőn elhelyezett korszerű napkollektor rendszer segíti.
A nyílászárók frissen kerültek cserélésre, hőszigetelt ablakokra és ajtókra, továbbá a házat szintén frissen hőszigetelték a legmodernebb technológiával, így a téli hónapokban sem ugrik meg a ház rezsiköltsége.

Elsősorban családosoknak ajánljunk, akik esetében több gyermek (akár több korosztály)
kényelmes körülményeinek biztosítása a cél. A környék jó közlekedése, pompás oktatási
intézményekkel való ellátottsága és zöldövezeti jellege kiváló környezetet biztosít a
gyermekneveléshez. A ház bútorozottan és bútorozatlanul is bérbe vehető. A bérbevétel minimum ideje 12 hónap.

revival.alberlet.hu

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások