N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
180.000 Ft/hó

Szilágyi Erzsébet fasor

Budapest, II. Kerület  80 m2, 3 szoba + 2 félszoba

részletek

KIADÓ MÁRCIUS 20-TÓL, a Széll Kálmán térhez közel, a Szilágyi Erzsébet fasoron, egy 3 + 2 félszobás, jelenleg bútorozott, 80 nm-es, 4. emeleti lakás.

Az 5, helyenként 6 szintes társasház a II. kerület legnagyobb közlekedési csomópontjánál helyezkedik el, a Nyúl utca magasságában. Az 1909-ben épült társasház nagyon jó állapotban van és jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.


A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán téri tömegközlekedés, a Mammut bevásárlóközpont és rengeteg kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, éttermek és persze a most épülő Millenáris Széll Kapu. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen a Széll Kálmán térről percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. Pár perc csak a Nyugati és a Déli-pályudvar is.

A lakás a körfolyosós ház 4. emeletén van és a lifthez közel, a lépcsőház zárt részéről nyílik.

A lakásba lépve egy nagy méretű előszobába lépünk. Jobbra egy nagy méretű gardróbszoba van, amiben egy nagy méretű beépített szekrény is van. Innen nyílik egy külön WC és a zuhanyzós fürdő. A fürdőből az egyik hálószoba is megközelíthető.
A előszobából egyenesen tovább egy kisebb étkező-hallba jutunk. Ebből nyílik balra egy kisebb konyha (sütő nincs, csak főzőlap), egyenesen pedig a hatalmas, napfényes, erkélyes nappaliba léphetünk.
Jobbra egy kis zárható közlekedőn keresztül juthatunk a két külön nyíló hálószobába. A jobbra lévőből pedig ismét a fürdőszobába érkezünk.

A lakás helységei közül csak a gardrób néz a körfolyosóra. Az erkélyes nappali és az egyik háló azonban a Városmajor zöld parkjára néz. A lakás ennek ellenére csendes, a nyílászárók ki vannak cserélve.

A fűtést kombi-cirkó biztosítja.

A lakás jó állapotú és jelenleg bútorozott, de igény szerint bútorozatlanul is kiadó. Több bútort a tulajdonos azonban nem tud hozni.

Közös költség 13.500 Ft (minden közmű mérőórás)

Elhelyezkedése és elrendezése miatt irodának is kiválóan alkalmas!!!

MÁRCIUS 20-TÓL KÖLTÖZHETŐ!

Hívjon bármikor, akár hétvégén is bizalommal!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér, Vár
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros
Környék egyéb: Városmajor
Közlekedés egyéb: budai fonódó villamos Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.863 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.121 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.811 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások