Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
220.000 Ft/hó

Szépvölgyi út

Budapest, II. Kerület  75 m2, 2 szoba
Kubatov Antalné, +36/30-979 Mutasd

részletek

A belvároshoz közel, kiváló lakóközösségű házban, rendezett, parkosított udvarra néző, déli és nyugati fekvésű ablakokkal, erkélyes, teljesen felújított (1 éve), igényesen berendezett, gépesített, jól felszerelt, barátságos otthon hosszú távra kiadó. A közös költség, és a rezsi nagyon alacsony. A lakáshoz garázs és egy kocsibeálló tartozik, melyet a bérleti díj tartalmaz. Dohányzás nem megengedett, állat nem hozható.

Egyetem közeli:
Budapest Kortárstánc Főiskola - BHF ( 1.737 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.097 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.108 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.097 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 0.994 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások