Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
229.000 Ft/hó

Széll Kálmán tér

Budapest, II. Kerület  80 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben (Országút), a Margit körúton, egy 80 nm-es, 2 külön nyíló szobás TELJESKÖRŰEN FRISSEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT, 2 ERKÉLYES lakás.

A 2 szintes tégla építésű társasház közvetlenül a Széll Kálmán közelében van. A lift nélküli ház jó állapotban van. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakásba lépve egy hatalmas előszobába érkezünk. Innen nyílik minden helység. Elsőként egy külön WC, utána az ablakos konyha (benne külön kamra), a zuhanyfülkés fürdő, egy kisebb hall, ami nappalinak van berendezve, majd két külön hálószoba. Mindkét szoba erkélyes és a Széll Kálmán térre, a konyha a belső udvarra néz.

Igény esetén az udvaron bicikli/ babakocsi tároló biztosítható.

A lakás teljes körúen felújított, bútorozott (igény esetén anélkül vagy csak részben bútorozottan is bérelhető) és gépesített (fagyasztós hűtő, mosógép, villanytűzhely, mikró, szagelszívó). A lakás most lett kész, benne tehát minden bútor és gép vadonat új. Az ablakokon redőny van. A fűtést és a melegvizet kombi-cirkó biztosítja. Internet, kábel TV saját névre történő előfizetéssel lehetséges.

Közös költség 18.350 Ft (minden közmű mérőórás)

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán téri tömegközlekedés, a Mammut bevásárlóközpont és számos kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és persze a most épülő Millenáris Széll Kapu. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen a Széll Kálmán térről percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. Pár perc csak a Nyugati és a Déli-pályudvar is.

A DOHÁNYZÁS és KISÁLLAT NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.975 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.749 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.604 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.609 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások