N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
229.000 Ft/hó

Széll Kálmán tér

Budapest, II. Kerület  80 m2, 2 szoba + 1 félszoba

részletek

KIADÓ a II. kerületben (Országút), a Margit körúton, egy 80 nm-es, 2 külön nyíló szobás TELJESKÖRŰEN FRISSEN FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT, 2 ERKÉLYES lakás.

A 2 szintes tégla építésű társasház közvetlenül a Széll Kálmán közelében van. A lift nélküli ház jó állapotban van. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik.

A lakásba lépve egy hatalmas előszobába érkezünk. Innen nyílik minden helység. Elsőként egy külön WC, utána az ablakos konyha (benne külön kamra), a zuhanyfülkés fürdő, egy kisebb hall, ami nappalinak van berendezve, majd két külön hálószoba. Mindkét szoba erkélyes és a Széll Kálmán térre, a konyha a belső udvarra néz.

Igény esetén az udvaron bicikli/ babakocsi tároló biztosítható.

A lakás teljes körúen felújított, bútorozott (igény esetén anélkül vagy csak részben bútorozottan is bérelhető) és gépesített (fagyasztós hűtő, mosógép, villanytűzhely, mikró, szagelszívó). A lakás most lett kész, benne tehát minden bútor és gép vadonat új. Az ablakokon redőny van. A fűtést és a melegvizet kombi-cirkó biztosítja. Internet, kábel TV saját névre történő előfizetéssel lehetséges.

Közös költség 18.350 Ft (minden közmű mérőórás)

A környék infrastruktúrája nagyon jó. Pár perc sétára van a Széll Kálmán téri tömegközlekedés, a Mammut bevásárlóközpont és számos kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és persze a most épülő Millenáris Széll Kapu. Ezen kívül rengeteg a szórakozási lehetőség és kultúrális programokat kínáló hely (pl. a Millenáris, az Átrium filmszínház, több mozi és galéria, a Budai Vár stb.) és parkokban/kirándúlóhelyekben egyaránt bővelkedik ez a városrész (Vérmező, Városmajor, Margit sziget, Hármashatár-hegy stb).

A közlekedés is kiváló, hiszen a Széll Kálmán térről percek alatt eljuthatunk szinte bármely közlekedési csomópontjára a városnak. Pár perc csak a Nyugati és a Déli-pályudvar is.

A DOHÁNYZÁS és KISÁLLAT NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra!

Ha további kérdése van ill. a megtekintés miatt, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en, Whatsapp-on vagy akár Skype-on (Tamara Gürtler) is!!!

A közvetítés díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.975 km )
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.749 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.604 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.609 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások