Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
179.000 Ft/hó

Széll Kálmán tér

Budapest, II. Kerület  63 m2, 2 szoba

részletek

Kiadó a II. kerületben, a Széll Kálmán téren (Országút), egy 63 m2-es, 2 külön nyíló szobás, szépen felújított, részben bútorozatlan, gépesített lakás.

A 3 szintes, lilft nélküli, tégla építésű, rendezett, társasház jól karbantartott. Jó lakóközösséggel és biztos anyagiakkal rendelkezik. A lakás az 1. emelten van.

A lakás helyiségei: egy kis előszoba, ennek folytatása a konyha, jobbra ablakos étkező, egy kádas fürdő WC-vel és egy külön WC, 2 külön nyíló szoba.

Az ingatlant teljes körűen és igényesen felújított. Csak részben bútorozatlan (hálóban nagy gardrób, étkezőben asztal, székek és nagy beépített szekrény), gépesített (mosogatógép, tűzhely, sütő, elszívó, hűtőszekrény). A fűtést és a melegvizet gáz-cirkó biztosítja.

A közös költség 12.600 Ft, mely tartalmazza a házbiztosítást, az épülettakarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és az egyéb szokásos közös költségeket a házban. Minden közmű mérőórás. 2 vízóra.

Elhelyezkedése és tömegközlekedése is kiváló. Közel van minden, amire az embernek szüksége lehet. Több kisebb-nagyobb élelmiszer ill. egyéb bolt és szolgáltató, posta, gyógyszertár, orvos, iskola, étterem van a környéken és sok a szórakozási és kikapcsolódási lehetőség is. Gyorsan elérhető a belváros vagy bármely közlekedési csomópont és egyéb járatok.

KISÁLLAT TARTÁSA ÉS A DOHÁNYZÁS NEM MEGENGEDETT! Fizetőképes, tiszta, rendszerető bérlőt keresünk hosszútávra! 2 havi kaucióval és min. 1 évre bérelhető!

Ha elnyerte a tetszését vagy további kérdése van ill. a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bármikor - AKÁR HÉTVÉGÉN IS - bizalommal!

Állok rendelkezésére Viber-en vagy Whatsapp-on is!!!

A közvetítés lakást kereső ügyfeleink számára díjtalan!

diamond.alberlet.hu

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos, Metro 2 piros Egyetem közeli:
Eötvös Loránd Tudományegyetem - ELTE TÓFK ( 1.735 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.517 km )
Semmelweis Egyetem - SE TSK ( 1.613 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások