Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
889.000 Ft/hó

Szalamandra köz

Budapest, II. Kerület  240 m2, 4 szoba

részletek

2 SZINTES, PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS, TÖBB TERASSZAL!

II. kerületben, a Rózsadomb fölötti Guggerhegy déli lejtőjén található Szalamandra közben, egy 16 éve épült, 2 lakásos családi ház, 2 szintes, 240m2-es, 4 szobás, cirkófűtéses, panorámás, BÚTOROZATLAN lakása KIADÓ.

A lakás egy kétlakásos családi házban található. Közvetlen bejárata van egy attraktív előkerten keresztül az utcáról.

Elrendezése:
- földszinten: 2 szoba, hall, konyha, étkező, kamra, mosókonyha, mellékhelyiség kézmosóval, és egy 42m2-es terasz növényekkel,

- az emeleten: 2 hálószoba, fürdőszoba (sarokkáddal, jakuzzival, zuhanyzó fülkében nedves szaunával, mellékhelyiséggel, bidével), 2 gardrób beépített szekrényekkel, és egy 30m2-es terasz,

-az alagsorban: 2 gépkocsi számára automata garázs, az utcát és a garázst összekötő lejáró elektromos padló-fűtésű, a kapu távirányításos. Van itt még egy tusoló és beépíthető egy szauna.

Fűtés: gázcirkó, padlófűtés és kandalló.

A házhoz tartozik még egy megkapó kert is, mely szintén a kényelmes és hangulatos lakhatást egészíti ki.

Kellemes és otthonos ez a ház, nagyobb fős családoknak vagy mindazoknak, akik szeretik a zöldövezeti környezetet, csodaszép panorámás kilátást és a nyugodt életet.

Azonnal költözhető.

Bérleti díja: nettó 2.800 EUR/hó + rezsi (minimum egy évre kiadó, kettő havi kaució szükséges).

www.ksingatlan.eu

Egyetem közeli:
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 1.832 km )
International Business School - IBS ( 1.832 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások