N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
185.000 Ft/hó

Rózsahegy utca

Budapest, II. Kerület  42 m2, 2 szoba
Mészáros Adrienne, +36/30-257 Mutasd

részletek

Pároknak is ideális kiadó lakás a Rózsadombon (Tulajdonostól)

A felújított lakás a Rózsadomb legszebb részén, a Rózsahegy utcában található, éppen szemben a Chilei Nagykövetséggel. A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen gyalogosan max. 10 percre van a 4-es és 6-os villamos megállója, valamint a II. kerületi Önkormányzat épülete, parkja és játszóterei.
Az utca egyik végénél a 11-es és a 111-es buszok állnak meg, amelyek végállomása a Batthyány tér. Az utca másik végéhez közel pedig a 91-es, 191-es buszok könnyítik a Nyugati térre való közlekedést, amely busszal 15-20 perc alatt elérhető.
A közelben üzletek, kávézók, éttermek, szépségszalonok, virágüzletek, boltok, iskolák, óvodák találhatók. A Rendőrség épülete a szomszédos utcában van, így a környék rendkívül biztonságos.
A kimondottan jó állapotú lakás egy gondozott, liftes társasház 2. emeletén található, 1,5 szobás, konyhás, nagy teraszos, valamint külön fürdőszobával és WC-vel rendelkezik. A lakás bútorozott, gépesített, nagyon sok tárolási lehetőséggel, polcokkal, szekrényekkel.
A lakás minimum 1 évre kiadó, 2 hónap kaució fizetése mellett.
Bérleti díj: 185.000 Ft /hó
T:

Környék: Dunai kilátás, Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Millenáris Park, Mechwart liget, Mammut Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.630 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások