N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 .
250.000 Ft/hó

Rómer Flóris utca

Budapest, II. Kerület  105 m2, 3 szoba
Visegrádi Ilona, +36/20-946 Mutasd

részletek

II. ker. Rózsadombon, a Rómer Flóris utcában hosszú távra kiadó 103 nm-es, 3 szoba + hallos lakás két erkéllyel, kertkapcsolatos terasszal.

Előkelő környezetben, a 20-as években épült pár lakásos társasház 1200 nm-es, gondozott kerttel. A lakás a ház első emeletén helyezkedik el, a telek adottságainak köszönhetően kertkapcsolattal rendelkezik. Igényes bútorokkal berendezett, gépesített. A fürdőszoba kádas, toalett külön helyiségben található. A szobák ablakai a ház csendes kertjére néznek, a nap reggeltől estig körbe süti, így mindig szép világos. Ablakain redőnyök vannak. A rezsi kedvező, közös költség korlátlan vízfogyasztással, csatorna és szemétszállítás díjával együtt 25 ezer Ft. Fűtés gázcirkóval megoldott. Parkolás a közeli mellékutcában ingyenes. A tömegközlekedés kiváló, éjszakai járattal is könnyen megközelíthető. 91, 191, 291, 931-es buszok megállói a közelben, a fonódó villamosjáratok, 4-6-os, 17-es villamos, Margit körút 10 perc séta távolságra van.

Háziállat nem tartható. Nem dohányzó bérlőket várunk.

Bérleti díj: 250 ezer Ft/hó + rezsi
2 havi kaució szükséges

Környék: Széll Kálmán tér
Közlekedés: 4-es 6-os villamos Egyetem közeli:
Budapesti Gazdasági Főiskola - BGF KVIFK ( 1.665 km )

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások