Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
155.000 Ft/hó

Pusztaszeri út

Budapest, II. Kerület  50 m2, 2 szoba
Aba Béla György, +36/20-966 Mutasd

részletek

A 63-ban épült társasház második emeletén levő lakás az épület Pusztaszeri úttól távolabb eső felén helyezkedik el. A kertben kocsibeálló van egy kocsi részére. A lakás cirkós fűtése kombi kazánról van megoldva. A nappaliban klíma található. A lakásban jelenleg egy előszobai kis szekrény, egy beépített gardrób szekrény, mosógép, TV, egy komód és két kis fotel van. A lakás helyiségei: előszoba, konyha, kádas fürdőszoba+WC, szoba, erkély, hálószoba. A dél-nyugati tájolású erkély a kertre néz. A lakáshoz egy pinceszinten levő kb. 4 nm-es tárolóhelyiség tartozik. A ház a Pusztaszeri köröndtől egy megállóra, a Vend utcánál található, a 91-es autóbusz-megálló közelében. A közös költség jelenleg 10.000 Ft, mely csak a közös fogyasztás (szemét, közösségi villany, karbantartás stb.) költségeit fedezi. További havi 7.000 Ft a fejlesztési alapba kerül, ezt a tulajdonos fizeti. A lakás újra festett, teljesen felújított állapotú. Szükség esetén további berendezés is megoldható.


Környék egyéb: Rózsadomb, Rózsakert
Bevásárlóközpont két sarokra
Közlekedés egyéb: 91, 291 buszok Pasarét illetve Óbuda,
a 11-es busz a Batthyány tér felé
visz Egyetem közeli:
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF ( 1.512 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF KVK ( 1.510 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF NIK ( 1.512 km )
Budapesti Műszaki Főiskola - BMF RKK ( 1.430 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 1.857 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

A legbiztonságosabb, ha személyesen fizetsz. Mindig utasítsd el az előreutalással kapcsolatos kéréseket és jelezd az Alberlet.hu -nak!

Ajánlások