Created with Sketch. N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . N O . 1 A Z E L Ő Z Ő H Ó N A P B A N NO. 1 . Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. image/svg+xml Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch. Created with Sketch.
350.000 Ft/hó

Pázsit utca

Budapest, II. Kerület  114 m2, 2 szoba + 2 félszoba

részletek

II. kerületben, PASARÉTEN KIADÓ EGY 2+2 félszobás, 114 m2-es lakás, melyhez tartozik két ERKÉLY IS (összesen 8 m2).

A gyönyörűen FELÚJÍTOTT BAUHAUS HÁZ a '40-es években épült, szépen karban van tartva. A házhoz tartozik egy SAJÁT KERT IS, melyet az itt lakók használhatnak. Az udvaron 1 autó számára beállási lehetőség van.

A lakás a kis társasház 1. emeletén található (lift nincs). A lakás VILÁGOS, TÁGAS, CSODASZÉP TEREKKEL RENDELKEZIK, KÉT ERKÉLY IS TARTOZIK HOZZÁ (mely összesen 8 m2).

A lakás RÉSZBEN BÚTOROZOTT, néhány beépített szekrény, kanapé, dohányzó asztal van most a lakásban. A KONYHA BÚTOROZOTT ÉS GÉPESÍTETT.

Elosztása a következő: előszoba, két félszoba, FÜRDŐSZOBA (kádas), NAPPALI-ÉTKEZŐ-KONYHA egy légtérben, HÁLÓSZOBA, két ERKÉLY, szeparált WC.

A lakásból a környező zöld fákra, belső udvarra nyílik kilátás. Ennél fogva viszonylag intim a lakás.

Kiváló a közlekedés, közelben villamos- és buszmegállók, Széll Kálmán tér néhány percnyire található. Közelben a Budagyöngye Bevásárlóközpont (1 perc), bank, éttermek, kávézók, minden egy helyen. Közelben nemzetközi iskolák, óvodák.

A lakás közös költsége 17.500,- forint, mely már tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást és a csatorna díjat is a ház közös kiadásain és a szemétszállítás díján felül. A lakás minimum 1 évre, hosszú távra kiadó. 2 havi kaucióval és tárgyhavi lakbérrel AZONNAL költözhető.

Kérem hívjon mielőbb, ha ezt a különleges lakást szeretné megtekinteni és bérelni. Érdeklődőink részére közvetítői szolgáltatásunk díjtalan.

www.renthungary.hu

Környék: Széll Kálmán tér

Környék egyéb: Budagyöngye Bevásárlóközpont,
János Kórház, Kútvölgy, Britannica
National School, IBS
Közlekedés egyéb: 61-es villamos Egyetem közeli:
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - MOME ( 0.696 km )
Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézete - MPANNI ( 0.502 km )
Nemzetközi Üzleti Főiskola (International Business School), - NÜF IBS ( 0.818 km )
International Business School - IBS ( 0.818 km )
Több

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel

Ajánlások